Wuivend bos, stijlvolle landingsstrip of helemaal kaal?

Verzorging

Wuivend bos, stijlvolle landingsstrip of helemaal kaal?

Door -

Deel dit artikel

Vorig jaar was de mogelijke massale terugkeer van vrouwelijk schaam- en okselhaar een heet hangijzer. Onze vriendinnen van Wifty schreven er toen een hilarisch artikel over, dat we op de kop af een jaar geleden op Mannenzaken met je deelden.

En omdat het voorjaar - ook al zou je het nu even niet zeggen - toch op losbarsten staat, leek het ons leuk en leerzaam om je geheugen even op te frissen. Want ook dit jaar staan we weer voor de keuze: 'What's it gonna be girl?'

Een stijlvolle landingsstrip, volledig kaal… het kon allemaal

“Vogue liet ons weten dat de Brazilan wax passé is. Gaan we nu voor een wuft wuivend Wifty bos? ;-) Geen idee wat u de afgelopen jaar met uw schaamhaar uitgestoken hebt – eigenlijk willen we dat ook niet weten – maar het was wel bon ton om onze venusheuvel met veel aandacht te waxen of te scheren.  

Wie zich met haar/zijn creativiteit geen blijf wist kon zich volledig laten gaan down under. De mafste vormen, een stijlvolle landingsstrip, volledig kaal… het kon allemaal. Een fluo kleurtje? Ook geen probleem. Of je volledig overgeven aan je geliefde die er een kunstwerkje van maakte. Been there, done that.

Nu is het weer helemaal hot om je schaamhaar te laten staan. Heeft het met de lente te maken? Ook je okselhaar en wenkbrauwen mogen terug in volle bloei staan, we gaan terug voor voller en natuurlijker. Madonna en Lady Gaga deden het al voor, maar wij stellen toch een paar voorwaarden…

‘Maar laten we het toch binnen de perken houden. Graag trimmen dus, vooral de zijkanten, in badpak of in bikini willen we geen spoilers zien.’

We hebben geen enkel probleem met een wuivend Wifty bos. Trouwens, je schaamhaar beschermt je gevoelige vaginamond. Maar laten we het toch binnen de perken houden. Graag trimmen dus, vooral de zijkanten, in badpak of in bikini willen we geen spoilers zien. Maar hey, we willen niemand iets opleggen, iedereen doet wat ‘ie moet. En als je dan toch voor een kunstwerkje gaat, kies dan voor een W en maak er een Wifty venusheuvel van! ;-)”

En mocht het de doorgewinterde lezer zijn ontgaan, het omgekeerde van de ‘W’ is de ‘M’ van Mannenzaken. Gentlemen… start your trimmers!

 

bron: tekst door Hélène Van Herck op Wifty.be

foto credit: foto door Xander Ashwell op Unsplash

Deel dit artikel