We zijn mooi lid van de nybf-fanclub!

Verzorging

We zijn mooi lid van de nybf-fanclub!

Door -

Deel dit artikel

Het duurde bijna een jaar voordat Mick Boskamp de belofte inloste om het cosmeticamerk nybf te testen. Maar dan heb je ook wat...

Op 25 dagen na is het precies een jaar geleden dat mijn makker en partner in Mannenzaken Willem Schouten een fraai stuk over het Nederlandse cosmeticamerk nybf (oftewel not your boyfriend's) schreef. Het artikel ging over de mooiste webwinkelervaring van 2017 (de webwinkel van nybf dus) en Willem eindigde met: 'Mick Boskamp is as we speak bezig met het testen van de nieuwste nybf producten. Daarover meer in 2018.'

Op mijn tenen loop ik dan de trap op om te doen wat me bevolen is. Geen wonder dat ze de producten van nybf voor me verstopt.

Waarom het 'even' geduurd heeft voordat ik met de uitslag van die test kwam (op 25 dagen na een jaar dus) zal ik je vertellen. Ga er maar even voor zitten, want het is een markant verhaal. 

Een bepaalde vrijheid

In het stuk van Willem kun je lezen dat zijn Grote Liefde een Groot Fan van nybf is. Ze is niet de enige. Mijn Heerlijkheid is namelijk rayonvoorzitter van de nybf-fanclub, district Dordrecht. Op Facebook schreef ze dit jaar:

'Ik gebruik ze (de producten van nybf – MB) nu ruim een jaar en mijn huid heeft er nog nooit zo goed uitgezien en gevoeld. Waar ik vroeger 'last' had van een glimmende T-zone en grove poriën, heb ik nu een kalme huid. Niet langer om het half uur deppen met een papieren zakdoek en poederen. Ook de toename van pigmentvlekjes (die krijg je nu eenmaal als je wat ouder wordt) is een halt toegeroepen. Eigenlijk heb ik nu een opperbeste huid. Een waarmee ik zonder make-up de deur uit kan...Voor mij betekenen de producten van nybf een bepaalde vrijheid. Dat is onbetaalbaar! If you go without make-up, go with nybf!' 

Dan gebeurt er iets geks

Als je zo'n fan als vriendin hebt, probeer dan maar bij de producten te komen om ze te testen. Komt nog iets bij. Mijn Heerlijkheid en ik hebben een hechte relatie. We zijn zo close dat we alleen met een breekijzer van elkaar te scheiden zijn. Maar toch heb ik geheimpjes voor haar. Als ze onder de douche staat, dan gebeurt er iets geks. Dan hoor ik een stem die zegt: ''Eet mij!' En dat is niet de stem van de vrouw die onder de douche staat, maar de stem van de reep chocola die boven in haar tweede koelkast ligt. Op mijn tenen loop ik dan de trap op om te doen wat me bevolen is. Geen wonder dat ze de producten van nybf voor me verstopt.

Minder lijntjes en oneffenheden

Wat was ik dan ook blij toen ik laatst een mailtje van Kathleen Vael, de vrouw achter nybf, over een nieuw product kreeg, waarin ze schreef: 'The Pearl Emulsion is zowaar ook voor mannen. Niet dat de naam veranderd is, maar hij trekt zo snel in en laat geen glim of glans achter, dat mijn mannelijke vrienden er enorm over te spreken zijn.'
Ik gebruik de emulsie inmiddels een week of vijf en ik ben bang dat het niet lang duurt of ik word vice voorzitter van de nybf-fanclub, regio Haarlem. Ik ben niet iemand die op de weegschaal staat. Ik kijk in de spiegel en als ik zie wat me bevalt, dan is het goed. Er zullen ongetwijfeld allemaal geweldige ingrediënten in The Pearl Emulsion zitten, maar waar het me om gaat, is om wat het met mijn gezichtshuid doet. En dat is dat door het gebruik van deze nybf-emulsie mijn huid gladder en zachter is, gezonder ook, met minder lijntjes en oneffenheden. 

'Meer daarover in 2018,' schreef Willem op 30 december 2017. Klus geklaard. Op de valreep. Not your boyfriend's? De mazzel!

 

Deel dit artikel