The icing on the face by nybf

Verzorging

The icing on the face by nybf

Door -

Deel dit artikel

Mannenzaken kan niet bestaan zonder vrouwen. En ook niet zonder mooie recensies van beautyproducten voor de vrouw. Want dan weten we in ieder geval waar we haar een groot plezier mee doen. De beste manier om daar achter te komen is om een vrouw te laten recenseren. En wat voor vrouw. Mogen we Phily aan je voorstellen?

door: Phily

Nu ik één jaartje de vijftig gepasseerd ben, realiseer ik me dat ik al heel wat beautyproducten voorbij heb zien komen, zeg maar gerust van Nivea naar La Mer en weer terug. Door de jaren heen zie je dat je huid verandert. Pas in mijn forties kwamen er serieuze rimpeltjes en worstelde ik met pigmentvlekjes, daarna kwam volume- en vochtverlies aan bod. Het was duidelijk dat mijn huid schreeuwde om andere verzorging en producten. 

Mijn zoektocht

Ik ben zo’n type waar niets op blijft plakken en in mijn geval betekent dit helaas ook, dat een botox of filler behandeling te vaak op een teleurstelling uitloopt. Conclusie: ik moet het hebben van een krachtige huidverzorging en huidverbetering.

Tijdens mijn zoektocht kreeg ik onlangs hele mooie producten -onder het motto het oog wil ook wat- van het merk nybf cadeau. Vol enthousiasme ging ik als eerste aan de slag met het Vitamine A Vital Serum, een dry oil die meteen goed door mijn huid wordt opgenomen. Na het reinigen van mijn huid breng ik de Activating Rich Cream (geschikt voor alle huidtypes!) in een dun laagje aan. Ook breng ik naast een spf, die ik dagelijks als basis gebruik, beide producten lichtjes aan op mijn nek en de rug van mijn handen (tip!).

Glanzende pot

Bij dag twee zag ik dat mijn hele gezicht zachter en egaler oogde en het trekkerige gevoel plaats had gemaakt voor een mooie gehydrateerde glow. Kijk daar word ik nu gelukkig van! Ik was meteen verkocht, zeker omdat ik mijn foundation vaak met mijn vingers aanbreng en talloze producten gaan rullen zodra er make-up op wordt aangebracht. Het serum en de cream zijn perfect als basis, ik had zelfs geen primer nodig omdat alles mooi versmelt, ook later op de dag zag mijn make-up er piekfijn uit.

Het feestje was nog niet afgelopen, er zat nog een ander product bij, the icing on the cake zeg maar, the Ice Mask! Dit is een mooi uitziende glanzende pot gegoten in een ice cube vorm met spatels om het masker aan te brengen. Het masker lag al een aantal dagen te pronken in de groenten en de fruitlade van mijn koelkast. Dit heerlijk gekoelde masker breng je bij voorkeur aan in de ochtend en laat je 10 minuten inwerken, waarna je deze afneemt en een dun laagje laat zitten voor dé gladmakende en intense strakke basis waar je van droomt. 

Mega boost 

Naast het toepassen als masker kun je ook een kleinere hoeveelheid aanbrengen als basis en de huid zal zich meteen aanspannen, waardoor de vermoeidheid zichtbaar vermindert.  Gedurende de dag verzorgen maar liefst 6 powerpeptides je huid die de productie van collageen stimuleren en elastine aanmaken en dus je huid een mega boost geven. 

Waar ik tot slot helemaal gelukkig van word, is dat deze complete huidverzorgingslijn géén parfum bevat! Ik ben helemaal in mijn element met deze, voor mij, tot nu toe hidden gem, mijn huid straalt en ziet eruit alsof ik de Facetune app heb gebruikt. Lucky me!

Check de fijne, overzichtelijke webshop van nybf

Deel dit artikel