Smaak kent geen leeftijd

Verzorging

Smaak kent geen leeftijd

Door -

Deel dit artikel

Van de week was ik bij Zara in Den Haag. Ik was op zoek naar een fijne, dunne, simpele, donkerblauwe trui. Die vond ik uiteindelijk, maar ik moest wel eerst door tig items heen kijken waar ik niets mee had, zoals zwarte T-shirts met op de borst een afbeelding van een oranje Halloween pompoen.

Als de leeftijdloze man die ik graag wil zijn, houd ik van leeftijdloze kleding en die stijl is playing hard to get in de grote Nederlandse kledingzaken.

Altijd stijlvol en leeftijdloos

In dat kader is MONO in de Schoolstraat in datzelfde Den Haag een absolute verademing. Alles wat ze in deze mooie zaak aan Britse ontwerpen hebben, zoals van Liam Gallagher's merk Pretty Green, vind ik mooi en fijn om te dragen.

'Taste knows no age,' vertelt eigenaar Vincent Slingerland me. 'Dat is ook de reden waarom ik voor Britse kleding ben gegaan. Als je naar een Engelse rocker als Paul Weller kijkt, dan ziet 'ie er fantastisch uit. Altijd stijlvol. En, ja, leeftijdloos.'

Op de vraag wat deze winter hot items zijn, zegt hij: 'In ieder geval de turtleneck. Helemaal goed in combinatie met een driekwart jas.'

En neem ook even een kijkje op de nieuwe, fraaie webshop.

Deel dit artikel