Salle Privée mannenparfums voor jou!

Verzorging

Salle Privée mannenparfums voor jou!

Door -

Deel dit artikel

Ja, ik ben fan van de parfums van Salle Privée, het Nederlandse modemerk voor mannen van visionair Patrick Munsters. Lees vooral verder, want aan het eind van het artikel heb ik een heerlijke verrassing voor je.

Begin van het jaar lanceerde Munsters niet zomaar een geur, maar een complete geurengarderobe van vijf parfums die hij liet creëren door parfumeur Tanja Deurloo van Perfume Lounge.

'Ik wilde je geur bij me hebben, iets wat ik nog nooit eerder heb meegemaakt'

Over één van die geuren schreef ik: 'Ik liet een shawl achter bij mijn lief, waarop een klein beetje Le Temps Perdu was gesprayd, en ik had beet. De volgende ochtend hing ze al vroeg aan de telefoon: 'Ik moest en zou vannacht met die shawl slapen, want ik wilde je geur bij me hebben, iets wat ik nog nooit eerder heb meegemaakt. Wauw, wat een geweldig parfum!''

Puur Nederlandse aangelegenheid

Inmiddels hebben we de herfst, lente en (bijna) de zomer gehad en ik was nieuwsgierig geworden naar hoe de reacties op deze werkelijke fantastische parfums tot dusver waren geweest. En of deze puur Nederlandse aangelegenheid ook buiten onze landsgrenzen mannen (en vrouwen) in vervoering had gebracht. Dat moest haast wel.

Op de 7e plek van alle verkochte parfums

Kathelijn Voets van Salle Privée beaamt lachend mijn vermoeden: 'Het gaat buitengewoon goed met onze parfums. Je bent niet de enige fan! De reacties zijn allemaal zeer lovend. In het buitenland zijn de geuren verkrijgbaar in Spanje, Portugal, Denemarken, Marokko, Zuid-Afrika en België. Stapje voor stapje rollen we de lijn uit. Bijzonder is het verhaal van het Skins filiaal in Johannesburg. Daar staan we met de geurenlijn op de 13e plaats van best verkochte artikelen. Jouw favoriet, Le Temps Perdu, staat zelfs op de 7e plek van alle verkochte parfums. Dat is heel bijzonder voor een nieuw merk.'

We geven de 5 geuren weg!

Om het succes te vieren van de geurenlijn en om je kennis te laten maken met alle parfums van Salle Privée geven we tien Discovery sets met 5 x 2 ml samples van Kham-Sin, Le Temps Perdu, Super 8, Celluloid Heroes en Monochrome weg. Bij deze Discovery set komt een unieke code van 25 euro, die je kunt gebruiken als je op salle-privee.com een parfum van 100 ml bestelt. Je kunt winnen door onze Facebook post over dit artikel te ‘liken’ (maar delen vinden we natuurlijk ook erg fijn). Stuur vervolgens een mailtje naar info@mannenzaken.news met je volledige naam en adres en wie weet ben je straks misschien wel net zo'n fan als ondergetekende!

ps. Afgebeeld staan de 100 ml flessen, niet de samples

Deel dit artikel