Salle Privée komt feestelijk uit de kast

Verzorging

Salle Privée komt feestelijk uit de kast

Door -

Deel dit artikel

En met uit de kast komen bedoelen we de kledingkast. Het Nederlandse mannenmodemerk is namelijk een samenwerking aangegaan met de nummer 1 online wereldbestemming voor herenoutfits Mr. Porter. Met als resultaat avondkleding waar je u tegen zegt.

Als we terugkijken op 2018 dan hebben we als mannenzaken niets teveel gezegd toen we in de loop van het jaar enthousiaste stukken over de kleding, geuren en accessoires van Salle Privée schreven. Want zie: een paar maanden geleden werd bekend dat het uiterst smaakvolle en listige (want tijdloze merk) van Scotch & Soda-oprichter Patrick Munsters, na verkooppunten in o.a. Amsterdam, Antwerpen en Kopenhagen ook verkrijgbaar was in Londens toonaangevende warenhuis Harrods. En nu is er dus voor de feestdagen een speciale avond-collectie samen met en voor Mr. Porter.

Zulke schitterende stoffen

'Ik ben erg trots dat Mr. Porter ons heeft uitgenodigd samen een capsule-collectie te ontwerpen en te lanceren, waarvoor we zijn geïnspireerd door avondkleding uit de vroege jaren 70,” aldus Patrick Munsters. Denk daarbij aan smoking blazers met brede revers in rijke bordeauxrode en donkergroen fluwelen stof, gecombineerd met een zwarte fluwelen strikdas of coltrui. Het is weer zo mooi gedaan, met zulke schitterende stoffen dat je als drager terecht trots bent om te shinen in Nederlands design tijdens de feestdagen. 

Als gentleman behandeld

De speciale avondcollectie is ook gelimiteerd verkrijgbaar in de online store van Salle Privée. En als je in de hoofdstad bent of woont, neem dan even een kijkje in de Salle Privée Store in de Cornelis Schuytstraat nummer 9. Het is echt een bijzondere collectie en je wordt daar als een gentleman behandeld. En dan zie je ook meteen met eigen ogen waarom we fan zijn. Omdat het volstrekt tijdloze en leeftijdloze kleding betreft.

 

Deel dit artikel