Mooiste webwinkelervaring van 2017

Verzorging

Mooiste webwinkelervaring van 2017

Door -

Deel dit artikel

Het Nederlandse cosmeticamerk nybf kun je met een gerust hart onderscheidend noemen. En niet alleen vanwege de geweldige producten...

Het Nederlandse cosmeticamerk nybf (Not Your Boyfriend's Face) valt niet alleen op vanwege de lichtelijk provocerende naam. De reden waarom nybf founder Kathleen Vael (anno 1966) het merk begon, is het mooie bewijs dat 50méér ook echt méér kan zijn. Kathleen: 'Wat ik wilde bestond niet. Of was te duur. Daarom heb ik het laten maken.'

Uitpakken is altijd een feestje, omdat ze er vaak wat extra's bij doen

Grote Liefde is een Groot Fan van nybf. En de producten zijn weliswaar niet rechtstreeks voor mij bedoeld, ik geniet er natuurlijk wel degelijk van mee. Daarom mag ik het online bestellen doen. (Even onder ons, ik vind het heerlijk om bij webwinkels te bestellen. Omdat je de spulletjes bijna altijd binnen twee dagen in huis hebt. Je hoeft er in weer en wind de deur niet voor uit. En geen parkeer- of fietsenstallen gedoe...)

We gaan het natuurlijk direct in orde maken

Mijn, pardon, onze laatste bestelling maakte duidelijk dat nybf in alle opzichten een onderscheidend merk is. De bestelling kwam binnen. Uitpakken is altijd een feestje, omdat ze er vaak wat extra's bij doen. Zo ook nu, een mooi cadeauzakje met miniverpakkingen. Maar... er was ook een foutje gemaakt. Dus meteen een e-mail gestuurd. En binnen een uur kreeg ik dit antwoord:

Beste Willem,

Wat vervelend dat de 150 ml niet bij de verzending zat. Klopt het dat je 1 x de Eye & Face treatment van 50 ml hebt ontvangen? Dan is er waarschijnlijk bij het inpakken een vergissing gemaakt. Het cadeauzakje is geen vergissing, maar een aardigheidje voor de klanten.

We gaan het natuurlijk direct in orde maken. We sturen je vandaag de 150 ml verpakking na en de 50 ml versie mag je uiteraard houden.

Nogmaals excuses voor de vergissing,

Hartelijke groeten,

Rebecca van der Hoeven

Voor mij reden genoeg om dit uit te roepen tot De Mooiste Webwinkelervaring van 2017. En Mick Boskamp is as we speak bezig met het testen van de nieuwste nybf producten. Daarover meer in 2018.

Deel dit artikel