Mannenzaken test mannenzaken: Comfyballs

Verzorging

Mannenzaken test mannenzaken: Comfyballs

Door -

Deel dit artikel

Nieuwe rubriek! We gaan met elkaar in dialoog over wat ons is opgestuurd voor de 50méér man. Dit keer een vondst in onderbroekenland.

Volgens de makers is het de meest comfortabele boxershort ooit ontwikkeld, met platte naden, superzachte stoffen en superieur comfort & ademend vermogen. Maar het bijzondere aan de Comfyballs is de PackageFront™, die speciaal ontworpen is om de geslachtsdelen op zijn plaats te houden, te liften en vrij van de binnenkant van de dijen te houden. Dat alles schijnt te zorgen voor een perfecte fit.

We kregen er elk 1 opgestuurd, een witte en een kobaltblauwe, droegen ze een tijdje en kwamen vervolgens bij elkaar om het een en ander te bespreken.

'Hoe lang doe jij gemiddeld met een boxer?'

Schouten: Wat vond je van de kleur?

Boskamp: Die van mij was een beetje wit. En dat is op zich een prachtige kleur, maar voor een mannenslip is het niet zo handig. Je kunt er aan het einde van de dag niet mee aan komen bij je meisje, want dan is de kleur toch enigszins veranderd.

Schouten: Sorry. Ik heb zelf de kobaltblauwe gehouden. Ik weet het, lullig van me. Hoe lang doe jij gemiddeld met een boxer? Die van mij slaan de laatste jaren nogal snel aan het verleppen. Futloos, zeg maar. En daar kun je niet mee aankomen op een date...

Boskamp: Klopt! Een mannenslip begint uit te hangen en in mijn geval heeft dat helaas niets te maken met de grootte van de inhoud, maar puur omdat het lijkt alsof het herengoed gemaakt is van een kwaliteit, die doet vermoeden dat wat het oog niet ziet, ook niet belangrijk is.

'Mijn klok en hamerspel passen er heerlijk in'

Schouten: Ik zal eerlijk zijn... de merken die ik in de laatste decennia heb gedragen zijn: Björn Borg, Schiesser, Mey, het laatste jaar Bamigo. En met uitzondering van de second skin lijn van Schiesser, is het allemaal niet om juichend mee huiswaarts te keren...

Boskamp: En wat dat betreft, is het broekje van Comfyballs na vier keer wassen zeer hoopgevend. Ik heb 'm nu aan en het lijkt alsof ik een nieuwe onderbroek aan heb. Weet je wat ik er ook zo fijn aan vind?

Schouten: Nou?...

Boskamp: De gimmick. Die nu eens geen gimmick is in de negatieve zin van het woord, maar echt iets dat hout snijdt: de speciale voorgevormde balzak. Het broekje is zo gemaakt dat mijn klok en hamerspel er heerlijk in passen. Of hangen, whatever. Maar dat voelt fantastisch!

Schouten: Ik kan het niet beter verwoorden. Ik heb ook geen klachten van het onderlijf doorgekregen. En niet onbelangrijk, Grote Liefde vindt het er goed uitzien. Want laten we wel zijn, een onderbroek moet representatief zijn. Wij vinden vrouwen in een verwassen, afgedragen slipje ook niet gezellig om naar te kijken. En ik heb jaren in voetbalkleedkamers vertoeft... nou, die voetbalvrouwen thuis werden niet bepaald verwend op dat gebied.

'Eén dingetje: het broekje nodigt uit tot graaien'

Schouten: Welk model heeft trouwens jouw voorkeur?

Boskamp: Ik houd wel van pijpen.

Schouten: Kort of lang?

Boskamp: Lang. Want ik heb het idee dat de speciale voorvorm van dit broekje ook beter gedragen wordt met wat extra steun aan de onderzijde. Ik ben eigenlijk best wel blij met deze boxer! En jij?

Schouten: Heel blij. Het kleurengamma - nou ja, op die witte van jou na, dan - is fris en fruitig. En als je de broekjes met een timmermansoog bekijkt, zie je dat ze slim in elkaar zijn gezet, waardoor de kans op lubberen nihil zal zijn. Ik ben er blij mee! Op 1 dingetje na. De naam. Het is een Noors merk, en je vraagt je toch af welke marketeer dit heeft bedacht. True, de naam dekt de lading, letterlijk ook. Maar toch...

Boskamp: Wat zijn we het weer eens met elkaar vandaag! Die naam is inderdaad een beetje aan de platte kant. Maar dat wordt in mijn ogen vergoed door het gebodene. Een naam is maar een naam. Weet je wat ik wel irritant vind?

Schouten: Zeg het maar...

Boskamp: Dat het broekje uitnodigt tot graaien. Steeds als ik langs mijn lief loop en het enige dat ik draag, is mijn Comfyballs, dan moet ze even graaien. Tot nu toe vind ik dat leuk, maar straks misschien niet meer...

Schouten: Hoezo straks niet meer? Als ze maar voorzichtig is. Het zijn toch een beetje onze eigen eitjes, en die vragen om een zachte hand. Laatste vraag: houd je 'm aan bed? Bij het slapen, bedoel ik?

Boskamp: Ik draag alleen maar een nachtcrème in bed.

Schouten: I rest my case...

 

 

Deel dit artikel