Puur Ibiza: beleef het zelf!

Reizen

Puur Ibiza: beleef het zelf!

Door -

Deel dit artikel

Mannenzaken geeft drie nachten in Can Pura op Ibiza weg!

Afgelopen maand hebben Grote Liefde en ik het leven gevierd op Ibiza, op de plek waar we bijna zes jaar hebben gewoond. We hebben er op de twee katten van lieve vriendjes gepast. Misschien heb je de Ibiza-videodagboeken op onze Facebook-pagina gezien.

We gaan één Mannenzakenlezer (met partner) héél gelukkig maken!

Die videodagboeken waren natuurlijk niet bedoeld om je ‘lekker te maken’, maar om je een beetje van het ‘andere Ibiza’ te laten zien. Het pure Ibiza, zeg maar. En omdat we op Mannenzaken graag het mooie leven met je delen, gaan we dat delen ook letterlijk doen door één Mannenzakenlezer (plus partner) héél gelukkig te maken! Helaas kun je niet in ons oude huis verblijven. Maar we hebben een fantastisch alternatief: Can Pura!

Kijk niet raar op als je wordt uitgenodigd voor een zonsopgang met volledig verzorgd ontbijt op het strand.

Samen met de geweldige man achter Can Pura, Adri van den Bos, geven we drie overnachtingen weg. Wanneer? Dat regel je met Adri. Uiteraard niet in het hoogseizoen, want hij moet ook hard werken voor zijn centjes. Ons advies, plak er een paar dagen aan vast en laat je minimaal een week in Can Pura verwennen door de leukste gastheer van Ibiza. Want dat kan deze lieve man als geen ander. Kijk bijvoorbeeld niet raar op dat ‘ie je uitnodigt voor een zonsopgang met volledig verzorgd ontbijt op het strand. Of dat hij ’s avonds de sterren van de wolkeloze hemel kookt.

Een thuiskom herberg zoals er geen andere is

Vorig jaar schreven we op Mannenzaken dit artikel over Adri. Dat eindigde zo: ‘Can Pura is een B&B in het hoogseizoen, en een ‘thuiskom herberg’ in de rest van het jaar, zoals er geen andere op Ibiza is. Omdat er nergens anders een Adri rondloopt die met ongelofelijk veel liefde, aandacht en passie de Ibicenco campo een stukje mooier maakt’.

Zo ga je met Mannenzaken naar Ibiza

Nu wil je natuurlijk weten hoe je met Mannenzaken op Ibiza komt. Dat is heel simpel: zorg dat je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief; en stuur dan een e-mail PLUS je favoriete vakantiefoto naar info@mannenzaken.news. Deze actie loopt tot en met 31 maart, waarna we op 1 april (geen grap!) de winnaar bekend maken.

Gallery

Deel dit artikel