Genieten op de Vecht

Reizen

Genieten op de Vecht

Door -

Deel dit artikel

Dit is iets wat ik iedereen gun. Lekker met een bootje zorgeloos het water op. Ik zou je met alle liefde onze elektrisch bootje De S – een Silent Ship 23 - meegeven, maar daar gaan we komend weekend zelf mee op pad. En ik zeg het er eerlijk bij, Amsterdam is weliswaar een bijzondere belevenis vanaf het water, maar op dat water is het ook bijzonder druk. Kijk daarom even op deze site: De Stille Boot. Hier vind je uitstekende adresjes voor het huren van een elektrische boot of sloep, handig over heel Nederland verdeeld, van Appelterm tot Schipluiden, van Alkmaar tot Leiden. Onze tip: Weesp! Al was het maar om de veelbelovende naam: Genieten op de Vecht.

'Elk jaargetijde heeft zijn charme op het water, maar momenteel is het echt feest, met al die bomen die vol in bloesem staan.'

Waarom elektrisch varen? Omdat je dan geruisloos als een zweefvliegtuig over het water glijdt. Watervogels blijven gezellig om je bootje dobberen. En er is niets mooiers dan om in het eerste avondlicht in alle rust boven het verstillende water te zweven.

Deel dit artikel