Misja Helsloot

Misja Helsloot is een Rotterdamse duizendpoot uit Delft. Naast dat hij websites maakten onderhoud; waaronder die van Mannenzaken;  is hij tevens label baas van een platenlabel in de dance scene, en poogt hij in de weekenden dance tracks aan elkander te mixen welke veelal door hem zelf zijn gemaakt.

Hij heeft op menig dancefestival gestaan in binnen- en buitenland de afgelopen 21 jaar, en heeft zelfs ook al eerder columns geschreven voor het online platform “partyscene”.

Ondertussen vind hij ontspanning met sporten, al doet hij dat wel veels te weinig, en geniet hij van lekker eten maken. Al is ook het eten zelf en behoorlijke hobby van hem.

 

Zijn liefde voor de muziek zal veelal terugkomen in zijn stukjes. Al is het van het proces van een plaat maken, of hilarische momenten tijdens reizen naar optredens.

 

Kortom, deze man heeft de komende tijd genoeg te vertellen als hij reist naar een optreden, zich vast bijt in een nieuwe plaat of turkse pizza haalt omdat zijn recept van Jamie Oliver volledig mislukt is.

Deel dit artikel

123123

Laatste van "Misja Helsloot"