Over Mannenzaken

Mannenzaken, in 2017 opgericht door Mick Boskamp en Willem Schouten, schrijft over zaken die 50plus mannen boeien. Niet betweterig, maar met ruimte voor zelfspot en een vette knipoog. Met oog voor bepaalde maatschappelijke ontwikkelingen én de zon die in het water schijnt. Inspelend op actualiteit, maar dan met een kenmerkende, positieve twist...

Mick Boskamp: 'Als redacteur van Playboy had ik een droombaan. Nu breng ik - met grote dank aan mijn ex-MZ-partner Willem Schouten - een 'jongensdroom' tot leven: Mannenzaken. Een online magazine waarin mijn team van redacteuren en ik over alles schrijven wat ons boeit.

 

Mick Boskamp

In de tweede helft van de jaren zeventig, in de hoogtijdagen van de muziekindustrie, begon Boskamp (1956) zijn journalistieke loopbaan bij het toen net opgerichte popblad Hitkrant. In vijf jaar tijd interviewde de twintiger als 'razende reporter' illustere sterren als John Travolta, Iggy Pop, Bryan Ferry, Diana Ross, Earth, Wind and Fire, Blondie, Herman Brood, Prince en Michael Jackson...

Volg Mick Boskamp

Misja Helsloot

Misja Helsloot is een Rotterdamse duizendpoot uit Delft. Naast dat hij websites maakten onderhoud; waaronder die van Mannenzaken;  is hij tevens label baas van een platenlabel in de dance scene, en poogt hij in de weekenden dance tracks aan elkander te mixen welke veelal door hem zelf zijn gemaakt.

Volg Misja Helsloot

Coen Bom

Coen Bom schreef in het verleden columns onder zijn pseudoniem Peter van Leeuwen voor dance-gerelateerde websites als Dancelinx.com en petervanleeuwen.nl.

Volg Coen Bom

Robert Fernhout

Robert Jan Fernhout is opgegroeid in het altijd gezellige Brabant. Mislukt als wielrenner. Had eigenlijk piloot willen worden maar dat is er nooit van gekomen. Na een studie in het buitenland heeft hij een tijdje de export marketing voor Bavaria gedaan. 

Volg Robert Fernhout

Tino Stuij

Tino Stuij (1962) werkte als schrijvend journalist voor allerlei kranten en bladen, als programmaleider bij Veronica en RTL, als mede-oprichter bij BNN en als creatieve baas bij KRO en KRO-NCRV.

In 2018 werd hij vanwege zijn bijdrage aan van vele taboedoorbrekende programma’s benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. 

Volg Tino Stuij