OVER MANNENZAKEN.NEWS

Ooit hadden we als stafredacteuren van Playboy een droombaan. Nu brengen we een 'jongensdroom' tot leven. Mannenzaken.news. Want wat gaan we doen? We gaan als 50méér mannen schrijven over wat ons boeit. Niet betweterig, maar met ruimte voor zelfspot en een vette knipoog. Met humor in plaats van humeur. Met oog voor bepaalde maatschappelijke ontwikkelingen én de zon die in het water schijnt. Inspelend op actualiteit, maar dan met een kenmerkende twist... Waarom? Omdat we het leuk vinden. Dat doe je namelijk als je een 50méér man bent. 
 

Fotografie: Robert Elsing (robertelsing.nl)

Blauwe Rollneck Sweaters van Salle Privée

Mick Boskamp

In de tweede helft van de jaren zeventig, in de hoogtijdagen van de muziekindustrie, begon Boskamp (1956) zijn journalistieke loopbaan bij het toen net opgerichte popblad Hitkrant. In vijf jaar tijd interviewde de twintiger als 'razende reporter' illustere sterren als John Travolta, Iggy Pop, Bryan Ferry, Diana Ross, Earth, Wind and Fire, Blondie, Herman Brood, Prince en Michael Jackson...

Volg Mick Boskamp

Willem Schouten

Op 1 mei 1984 werd Willem Schouten (1955) officieel halftime stafredacteur bij de Nederlandse Playboy. Met in zijn koffertje de ervaring van 1 maand redacteurschap bij het meisjesblad de TINA, en het schrijven van voetbalverslagen voor plaatselijke kranten. Niet bepaald een indrukwekkend CV. Maar het bleek - achteraf - een uitstekende vooropleiding om diepgaande interviews te maken met Playmates en bekende sportmannen.

Volg Willem Schouten