Wat een vrij-heid met de Liberator!

Liefde

Wat een vrij-heid met de Liberator!

Door -

Deel dit artikel

De speciale kussens voor comfortabel vrijen staan al 35 jaar (!) op mijn bucketlist. Tijd om een vinkje te gaan zetten.

Toen ik in 1983 voor de Nederlandse Playboy ging werken en de redactie maandelijks als eerste de Amerikaanse editie ontving, werd natuurlijk mijn aandacht getrokken door de fraaie artikelen en de knusse foto's, maar ook door sommige interessante advertenties.
Eén van die advertenties was van twee speciale kussens, een kleinere en een grotere, die dienden om tijdens seks een comfortabelere houding en een diepere penetratie te bewerkstelligen. En vanaf dag 1 toen ik die zag, dacht ik: die moet ik hebben!

Hele Kamasutra doornemen

Heel gek, maar in de 35 jaar daarna heb ik de Wedge en de Ramp van Liberator, zoals de kussens heten, nog nooit de mijne weten te maken. Hoogste tijd om daar nu eindelijk verandering in te brengen.
Speerpunten binnen het uitgebreide Liberator segment zijn het kleinere (de Wedge) en het grotere kussen (de Ramp), die nooit zijn veranderd, maar wel ‘the greatest invention for sex since the bed’ worden genoemd. Aan te raden is om beiden aan te schaffen. Dan kun je daarop de hele Kama Sutra vooruit en achteruit doornemen.

Ook kwam ik bij toeval op een andere site van Liberator terecht, die ook het vermelden meer dan waard is. Op deze blog site van het ‘stootkussen-merk’ vind je allerlei interessante verhalen en sekstips. Meestal zijn die bagger, maar van dit verhaal steek je wat op. Ik in ieder geval.

 

Deel dit artikel