Op slag van Valentijn

Liefde

Op slag van Valentijn

Door -

Deel dit artikel

Donderdag is het Valentijnsdag. Mooi verhaal, want je hebt nog geen idee wat je geeft aan je allerliefste. Maar niet getreurd, want daar, op slag van Valentijn, zijn wij voor.

Als je daar dan ook nog de met diamantjes ingelegde handboeien van Rianne S bij doet, is die vrouw helemaal van jou.

Wees niet bedroefd, want we snappen het. Als het goed is, ben je hier omdat je al een tijdje rondwaart op deze aardkloot. En zeg eerlijk: was er een Valentijnsdag toen je jong was? Die bestond nog helemaal niet als zodanig. Maar daar kun je je nu druk om maken, over winkeliers die overal een slaatje uit weten te slaan, maar dat heeft toch geen zin. Bovendien kun je het die winkeliers ook niet kwalijk nemen. Ze hebben het al moeilijk zat. Okay, wat gaan we kopen op slag van Valentijn en wat gaan we doen die dag?

Wie goed doet, goed ontmoet

Laten we beginnen met onszelf. Ken je die reclame van Douglas? De slogan uit dat filmpje is Real love starts with yourself. En als je echt van jezelf en je naasten houdt, dan bestel je het schitterende, speciaal ontworpen ‘Boezemvriend’ horloge van het Nederlandse merk Fromanteel. Voor jezelf. Deze special edition van de Globetrotter Moonphase met blauwe wijzerplaat heeft ook een ongewone gravure op de achterzijde van de horlogekast: een afbeelding uit het kinderboek Cees Konijn en de verloren zandloper. Dat is niet zomaar, want 50 euro van de 499 euro kostende prachtklok gaat naar het Ronald McDonald kinderfonds. Je kunt je hier inschrijven op het horloge: www.fromanteelspecials.com/boezemvriend. Wie goed doet, goed ontmoet. Komen we meteen op het volgende: je geliefde.

Thuis met je geliefde

Voordat we overgaan tot het uitserveren van een paar gouden tips, geven we het advies om niet uit eten te gaan. Dat is net als met Kerst. Zelfs de sterrenrestaurants vallen tegen op Kerstavond. En met Valentijnsdag is het niet anders. Daar zit je dan in een romantisch restaurant met z'n tientallen. Lekker intiem. Nee, je blijft gewoon thuis met je geliefde. En je maakt iets simpels. Less is more. En dit is veel less en nog meer more. Weleens van het Romeinse pasta-gerecht Cacio e pepe gehoord? Sam de Voogt van het NRC weet precies hoe je die maakt. Meer zeggen we niet.

Niet met een kaart

Tip voor overdag: bloemen zijn altijd goed. Die horen erbij. Rode rozen. Je hoeft het niet moeilijker te maken dan het is. Maar doe qua Valentijns-boodschap dan wel wat anders. Niet met een kaart, maar bijvoorbeeld met de app FaceStar waarmee je je geliefde in een Hollywoodfilm transporteert. Zo hebben we in onderstaand filmpje als voorbeeld de Grote Liefde van Mannenzaken's Willem Schouten in de film I, Tonya getoverd (dat weet ze alleen zelf nog niet!). App het filmpje naar je Valentijn en zeg dat ze voor jou de grootste ster op aarde is. Succes gegarandeerd.

Spectaculaire Eye Lift

Dan tot slot het cadeau. Dan hebben we vier verschillende voorstellen. Als je eens echt gek wilt doen, kun je ze natuurlijk ook alle vier geven. We hebben al eerder over Nybf cosmetics geschreven, maar geloof ons, de nieuwe Eye Lift is spectaculair en een cadeau dat heel goed wordt ontvangen door vrouwen. En wees niet bang, ze zal echt niet zeggen: 'Heb ik dat nodig soms?' Of zoals de geliefde van Mick Boskamp schreef op Facebook: 'Voor mij is het een wonder in een flesje. Mooi vormgegeven en de slanke verpakking heeft een koel metalen balletje waarmee je het product kunt aanbrengen.'

Super sexy geuren

De befaamde Franse parfumeur Francois Kurkdijan heeft onder de naam Gentle Fluidity twee onvergetelijk eau de parfums op de markt gebracht, beiden met dezelfde (49!) ingrediënten, maar in andere verhoudingen. Ze is de een (met zilveren dop en geschreven als Gentle fluidity met hoofdletter G) voorzien van een houtachtige, aromatische geur en de ander (met gouden dop en geschreven als gentle Fluidity met hoofdletter F) bevat muskusachtige, oriëntaalse tonen. Beide geuren zijn super sexy en vragen om gedragen te worden met niets aan. Verkrijgbaar bij Skins Cosmetics.

Alleen maar lief hebben

Komen we automatisch bij het geweldige en zeer smaakvol vormgeven erotische speelgoed van de Nederlandse Rianne S. Op de foto bij dit stuk poseren Rianne (links voor de kijker) en Beertje van Beers met de Heart Vibe, een kleine vibrator met grote ambities, die 10 verschillende snelheden kent en natuurlijk een uitzonderlijk, toepasselijk en knap ondeugend Valentijnscadeau is. Als je daar dan ook nog de met diamantjes ingelegde handboeien van Rianne S bij doet, is die vrouw helemaal van jou. En hoef je verder niets meer te doen dan alleen maar lief te hebben.

Hieronder in de gallery de hierboven beschreven producten:

Gallery

  • Het boezemvriend horloge van Fromanteel.
  • Cacio e pepe.
  • Producten van Nybf Cosmetics
  • De Diamond Hand Cuffs Liz Gold van Rianne S.
  • Gentle Fluidity van Francois Kurdijan.
  • De Heart Vibe van Rianne S.

Deel dit artikel