Mannenzaken op vrouw.nl

Liefde

Mannenzaken op vrouw.nl

Door -

Deel dit artikel

Gisteren was een aparte dag. Het was de dag waarop David Bowie drie jaar geleden overleed en de dag waarop ik een boze brief aan een Fransman schreef.

Nu kwam het moeilijke gedeelte. Mijn lief vertellen dat ze in lingerie van Marlies Dekkers op telegraaf.nl stond...

 

Deze Yann Moix had het in zijn botte hersens gehaald om vrouwen van vijftig af te serveren. Als partner van een 52-jarige vrouw voelde ik me danig in mijn kuif gepikt, zoals Koot & Bie dat zo mooi plachten te zeggen, en ik dook in de pen, of beter gezegd: stortte me op mijn toetsenbord. Ik zou die cochon wel even wassen.

Om half 7 stond het erop

Toen ik de brief af had, dacht ik: ik stuur 'm op naar Daphne Van Rossum die een dag hiervoor een stuk over Yann Moix had geschreven voor vrouw.nl van De Telegraaf. Vond ze misschien wel leuk. Maar omdat ik geen mailadres van haar had, stuurde ik het mailtje naar een paar collega's van haar. Waarop ik niet lang daarna een bericht van TMG's Maartje van Engelen kreeg dat vrouw.nl de brief graag wilde plaatsen.

Om half zeven gisterenavond stond de brief erop. 

Nu kwam het moeilijke gedeelte. Mijn lief vertellen dat ze in lingerie van Marlies Dekkers kamerbreed op vrouw.nl en met een klein fotootje op telegraaf.nl stond...

Voorzitter van haar fanclub

Als ze overdag werkt, is ze namelijk onbereikbaar. Anders had ik het wel overlegd met haar. Ik moet er ook nog bij vertellen dat zij helemaal niet zit te wachten om met een foto in de publiciteit te komen, laat staan in een bh en broekje van Marlies Dekkers, hoe mooi dat setje ook is. Ik ben degene die te pas en te onpas haar foto's laat zien. Het wordt alleen gedoogd omdat ze het vertederend vind dat ik voorzitter van haar fanclub ben. 

Met kloppend hart belde ik haar 's avonds op en zei: 'Liefste, ik moet je wat vertellen. Zet ondertussen even je MacBook aan...'
Gelukkig kwam het allemaal goed en gaf ze haar zegen.

Voor Mannenzaken is elke dag anders. Hoezo saai om 50plus te zijn?

Deel dit artikel