Mannen tonen hun slechte kant op Tinder

Liefde

Mannen tonen hun slechte kant op Tinder

Door -

Deel dit artikel

We schrokken ons rot toen we de open brief aan '85% van de mannen op Tinder' lazen. Nu begrepen we al uit de titel dat het geen liefdesbrief was, die op onze vrouwelijke tegenhanger en daardoor favoriete vrouwensite Wifty stond. Maar dit was wel heel erg heftig!

En als je voor je foto al geen aandacht besteedt aan je plunje… wat kunnen we dan verwachten op de date?'

Lees maar mee met Barbara die de brief had geschreven: 'Ik heb – net zoals de vele andere vrouwen die ik ken en Tinder gebruiken – tijd gestopt in het uitzoeken van de beste profielfoto en andere foto’s. Ik heb uren geschrapt en geschreven om een zo goed mogelijke profielomschrijving te krijgen (humor, ernstig, beetje vertellen en niet te veel…).

Wat een ontgoocheling bij de vaststelling dat 85% van de mannen daar totaal geen aandacht aan besteden en soms ronduit te sjofel zijn voor woorden. De net-uit-je-bed-look werkt niet. We hebben maar een heel klein beetje verbeelding nodig om de stinkende ochtendadem te ruiken. En als je voor je foto al geen aandacht besteedt aan je plunje… wat kunnen we dan verwachten op de date?'

We besloten op Tinder een steekproef te nemen

Dat laatste was een hypothetische vraag waarvan we het antwoord dus al wisten en dat alles stemde ons niet bepaald vrolijk. Nu zijn we goedgelovig, zeker als Wifty het zegt, maar ondanks dat wilden we dit toch met eigen ogen aanschouwen. Dus besloten we een steekproef te nemen. We gingen naar de Appstore, schaften Tinder* aan voor nop, zochten een paar foto's van een onopvallende dame uit op google, maakten een dames-profiel en begonnen meteen met swipen. Want als we niet meteen zouden aanvangen met dit krankzinnige plan, zouden we – alvorens dit varkentje te wassen – wellicht de handdoek in de ring hebben gegooid.

Tips & trick van Tinder-oprichter Sean Rad

Na een half uur wisten we genoeg. Wat gaan we hier aan doen, mannen? In de open brief staat een aantal adviezen, dat we ter harte kunnen nemen. Maar we kunnen ook de tips & tricks van Tinder-oprichter Sean Rad zelf lezen en belangrijker: ten uitvoer brengen. En natuurlijk, natuurlijk behoor je tot de 15% van de mannen die het wel goed doen. Dat snappen wij ook wel. Toch raden we je aan om de brief te lezen en de linkjes tot je te nemen. Want we mogen de aandacht aan onszelf niet laten verslappen...

*Mannenzaken zit niet op Tinder. Nu zul je zeggen: dat zeggen ze allemaal. Maar wij hebben beiden een pittig liefdesleven, waarin we alleen maar tussen de lakens aan swipen doen, van links naar rechts en van voor naar achter.

 

 

Deel dit artikel