Genotsbrenger van grote klasse

Liefde

Genotsbrenger van grote klasse

Door -

Deel dit artikel

Met het nieuwste seksspeeltje van Rianne S. heb je samen plezier voor tien.

Weg zijn de naar autobanden ruikende rubberen kunstpenissen. Daarvoor in de plaats zijn haast abstract vormgeven triljuwelen gekomen die via de PC of Mac kunnen worden opgeladen en die precies doen wat ze moeten doen.

Vorige week las ik schokkend, maar te verwachten nieuws. In de Telegraaf stond dat de in vibrators en andere seksartikelen gespecialiseerde groothandel Pabo failliet was. Volgens het artikel met als kop 'Vrouwen veeleisender met seksspeeltjes' was de webshop uit Zeeuws-Vlaanderen wellicht in financiële problemen gekomen omdat de klanten, voornamelijk vrouwen, een beetje uitgekeken waren geraakt op de traditionele spullen en speeltjes voor de slaapkamer.

Smakelijke voortzetting

Me dunkt. Ooit, toen ik nog voor Playboy werkte, mocht ik van de directie van Pabo een dagje winkelen bij de groothandel. Van een webshop was toen nog geen sprake. Internet bestond nog niet of nauwelijks en van die middag kan ik me herinneren dat ik met een boodschappenwagen van het type dat ze ook bij de Praxis hebben, langs alle schappen ging. Het ene artikel zag er nog goedkoper uit dan het andere. Het leek wel op een groothandel van kermiscadeaus. Je weet wel, van die geschenken uit China die je krijgt als je in de roos hebt geschoten met een windbuks. En dan al die vibrators, zogenaamd in de vorm van een echte penis, maar dan met pareltjes in een doorzichtige eikel, want dat voelde lekker. Diezelfde avond nog beklaagde de dame zich erover dat het leek alsof er werd gepingpongd in haar schede. De pareltjesvibrator ging terug in die andere doos om er nooit meer uit te komen. Jaren later vond ik die verpakking weer en toen ik de vibrator eruit haalde, druppelde er bruine drek uit de onderkant, omdat de batterijen waren gaan lekken. Smakelijke voortzetting.

Drie is teveel

In hetzelfde Telegraaf-artikel las ik:

'In zoverre is er iets in de slaapkamers veranderd dat vrouwen nieuwsgierig zijn naar innovatieve seksspeeltjes die op de markt komen”, zei Rianne Swierstra, ontwerpster van seksspeeltjes eerder tegen De Telegraaf. De doodgewone klassieke vibrator doet niet zoveel meer, en allerlei uitdagende outfits voor dames die ze alleen maar dragen om aan mannenwensen te voldoen, lijken ook uit de gratie. De wat ordinaire seksshop is op veel plekken uit het straatbeeld verdwenen.

Diezelfde Rianne S is een graag geziene gast in onze slaapkamer. Niet in levende lijve, want drie is teveel, maar wel met haar innovatieve seksspeeltjes, die er ook nog fraai vormgegeven uit zien. Weg zijn de naar autobanden ruikende rubberen kunstpenissen. Daarvoor in de plaats zijn haast abstract vormgeven triljuwelen gekomen die via de PC of Mac kunnen worden opgeladen en die precies doen wat ze moeten doen. Genot brengen, daar waar nodig is. Het zou zomaar kunnen dat Rianne S inmiddels alweer aan een nieuw product werkt, maar wij hebben in ieder geval de Pussy & The Knight Couple Ring mogen testen en het fijne daarvan is dat je dit genre producten niet hoeft terug te sturen.

Dat voelde sensationeel

Dat is in dit geval extra fijn, want de Couple Ring werkt als een tierelier. Het is een beetje knullig om te zeggen, want dat komen we weer op leeftijden uit en dat wil ik juist niet, maar voor wat oudere stelletjes is dit een uitkomst van jewelste, want je hoeft nauwelijks nog wat te doen in bed. Alles wordt voor je gedaan. Nadat ik de ring had aangebracht* zette ik het apparaat op de laagste zoemstand, waarna ik voorzichtig bij haar naar binnen ging.* En dat voelde sensationeel. Vooral haar opwinding wond me heel erg op. Vanuit mijn slaapkamer van mijn flat in Zandvoort kijk ik uit op de tribune van het circuit en het is maar goed dat ik de ring op de rustigste stand had gezet, want op voluit hadden we al zoemende een paar rondjes op de racebaan gemaakt.

We kregen bijna gelijktijdig een heel heftig orgasme. Daarna had ik trek in een e-sigaret. Maar goed dat ik die niet bezit. Als je je vrouw of vriendin serieus wilt nemen, dan raad ik je van harte deze Pussy & The Knight Couple Ring aan. Te bestellen op Rianne S.

*Misschien is dit een beetje abracadabra allemaal, maatr het komt er op neer dat je het apparaat met de ronde opening om je penis schuift, zodat de twee uiteinden naar boven wijzen. Bij de penetratie komen die twee uiteinden tegen haar clitoris aan. En omdat het apparaat zachtjes zoemt, voelt dat voor beide partijen sensationeel. 

Deel dit artikel