Win de comfortabelste boxershort ooit!

Hebben

Win de comfortabelste boxershort ooit!

Door -

Deel dit artikel

Op 18 februari 2018 kondigden we op Mannenzaken een ultieme en uitermate intieme test aan: het langdurig uitproberen van een nieuw type onderbroek. Niet zomaar een Jansen & Tilanus geval, maar de volgens de makers comfortabelste boxershort ooit ontwikkeld: Comfyballs!

Met platte naden, superzachte stoffen en superieur comfort & ademend vermogen. Met als in het oog springend detail (nou ja) het PackageFront™. Een soort van ‘nestje’ dat speciaal is ontworpen om je edele delen keurig op hun plek te houden, ze te liften en vrij van de binnenkant van de dijen te houden.

Dit wil je echt wel!

Of zoals het op de site van Comfyballs wordt uitgelegd:

·  Reduced Heat Transfer (rht) - Verminderde warmteoverdracht doordat de geslachtsdelen vrij van de dijen worden gehouden.

·  Balls Squeeze Avoidance (bsa) - De geslachtsdelen worden opgetild, zodat de kans dat je testikels "klem" komen te zitten aanzienlijk wordt verminderd. Bijkomend voordeel: je geslachtsdelen blijven op hun plaats en handmatig herplaatsen is niet meer nodig.

.  Coolmax all season (cas) - Zorgt voor een uitstekende vochtafvoer en houdt je onderlijf koel en droog op warme dagen. Op frisse dagen houdt de speciale structuur de koude juist buiten de deur.

·  Oeko-Tex certificaat - Comfyballs produceert met milieuvriendelijke productiemethoden en zonder schadelijke stoffen.

Win een Comfyballs Performance!

Na een klein jaar ‘Comfyballen’ kunnen we – mede namens onze Geliefde Mannenzaken-dames - melden dat de Comfyballs een boxershort is waarmee je als man nooit meer ‘in je onderbroek komt te staan’. En dat het eigenwijze Noorse merk zijn bijzondere naam méér dan waar maakt. Onze favoriet? Het extra sportieve model Performance Superlight. Door de bullet proof samenstelling van 84% Coolmax all season en 16% Lycra blijft de Performance tot in lengte van dagen optimaal zijn edele werk doen, ZONDER te gaan lubberen. Dit wil jij echt wel!

En nu komt het mooie: we mogen op Mannenzaken een mooi aantal onderbroeken weggegeven! Dus ook jij kunt zo’n bullet proof Comfyballs Performance winnen! Daar hoef je alleen even figuurlijk voor aan te tonen dat je ballen hebt (als je het nog niet hebt gedaan): je aanmelden (zonder verdere verplichtingen) voor onze Nieuwsbrief. Zodra je dat in orde hebt gemaakt, stuur je een e-mail naar info@mannenzaken.news, met je NAW-gegevens en vermelding van de gewenste maat (S, M, L, XL, XXL of XXXL) en kleur. (Check de site.) En welk Performance-model je voorkeur heeft: regular of long. Ben je winnaar? Dan krijg je jouw Comfyballs automatisch toegestuurd. Over de uitslag wordt natuurlijk niet gediscussieerd of gecorrespondeerd. We zijn tenslotte volwassen mannen onder elkaar...

Deel dit artikel