Met VPN kun je extra veilig alle streaming films en series ter wereld zien!

Hebben

Met VPN kun je extra veilig alle streaming films en series ter wereld zien!

Door -

Deel dit artikel

Dit geweldige verhaal begon toen ik als rechtgeaarde fan van de betere science fiction teleurgesteld was dat een veelbelovende serie niet te zien was in Nederland.

Het feit dat je virtueel op reis kunt gaan met je apparatuur, is overigens een fijne bijkomstigheid van dit nijvere stuk software. 

Die Amerikaanse serie heet Devs, met als hoofdpersonage een jonge, vrouwelijke ingenieur. Deze Lili Chan gelooft dat de verdwijning van haar vriend te maken heeft met de ontdekking van een geheime divisie van het hyper modern technologiebedrijf waar ze werkt. Super spannend volgens de jiuchende Amerikaanse recensies. Maar over wat het zo spannend maakt, moet ik het antwoord schuldig blijven, want de serie is niet op Netflix, niet op Amazon en niet op HBO te zien, maar op Hulu. En Hulu hebben we niet in Nederland.

Tenminste, officieel niet. Daar kwam ik achter toen een vriend belde en me doodleuk vertelde dat hij Devs had gezien. Wat?? Hoe dan? En toen kwam hij met het opmerkelijke verhaal van de VPN.  Met een VPN kun je namelijk fingeren dat je in een ander land bent. Als je kiest voor Amerika, dan kun je ook de films en series zien die Netflix Amerika aanbiedt en dat zijn soms titels die je niet in Nederland ziet  (zoals de spectaculaire film Atlantics. Super aanrader!). Maar – en nu komt het – je kunt dus ook andere streamingdiensten krijgen die hier niet leverbaar zijn, zoals Hulu!

VPN drukt ze weg

Maar liefst zes apparaten tegelijk kunnen via deze VPN worden gebruikt, ideaal dus voor een gezinssituatie. Het feit dat je virtueel op reis kunt gaan met je apparatuur, is overigens een fijne bijkomstigheid van dit nijvere stuk software. Waar het in wezen bij VPN om draait, is dat het een beveiliging met een militaire graad bewerkstelligt. Juist nu we veel thuis werken, zijn cybercriminelen actiever dan ooit. Er worden geen logs bijgehouden van de gebruikers dus niemand weet dat jij een VPN gebruikt! Ook de cybercriminelen niet, die bovendien letterlijk en figuurlijk om de tuin worden geleid omdat VPN er voor zorgt dat het internet 'verkeerd' wordt versleuteld.

Met andere woorden: in je nieuwe thuissituatie kun je heerlijk naar alle live stream films en series ter wereld kijken. En dat terwijl je met een gerust hart het internet kunt omarmen zonder bang te hoeven zijn voor figuren die niets te zoeken hebben op jouw digitale snelweg. VPN drukt ze gewoon weg. Leraren die nu door de thuisquarantaine online les moeten geven kunnen gebruik maken van het aanbod om 6 maanden gratis gebruik te maken van de VPN. Hiermee kunnen ook wachtwoorden versleuteld worden opgeslagen.

Hoe mooi is dat alles? VPN downloaden kun je HIER. Ik zou het snel doen als ik jou was!

Deze VPN is te gebruiken op zowel Windows als macOS apparaten.

ps. Devs is een te gekke serie!

Hieronder een duidellijk filmpje van een enthousiaste VPN-gebruiker:

Deel dit artikel