Hebben

Klinkt dit te mooi om waar te zijn?

Door -

Deel dit artikel

Sommige mannen willen het niet horen, maar feit is dat het horend vermogen van onze geliefde oortjes in de afgelopen 50méér jaren een tikje achteruit is gegaan.

Daar staat tegenover dat we veel beter zijn gaan luisteren. En dat zou je dus nu ook even moeten doen. Wat dacht je ervan om muziek weer net zo te kunnen horen en beleven als toen je een twintiger was? En zoals het door artiest en producer bedoeld was...

PYOUR Audio is een Nederlands concept - bekroond met een CES 2018 Innovation Award - waarmee je van een hoofdtelefoon een slimme hooftelefoon maakt, die precies weet hoe jouw oren het beste op maat kunnen worden bediend.

Je hoort muziek weer zoals het hoort

De hoofdtelefoon is de draadloze Zik 3 van het Franse merk Parrot. En de PYOUR app is het stille genie op de achtergrond. Nadat je een hoortest hebt gedaan via de app, wordt het geluidsspectrum van de muziek die je wilt beluisteren dusdanig aangepast, dat je de muziek weer hoort zoals het hoort. En zelfs mensen met een behoorlijk verslechterd gehoor kunnen hun favoriete tracks weer beluisteren alsof ze weer in hun jongenskamer zitten. Daarnaast kun je het geluid ook helemaal naar eigen voorkeur inkleuren.

Klinkt toch als muziek in je oren?

Gallery


Deel dit artikel