Help! Heeft iemand mijn Moshi gezien?

Hebben

Help! Heeft iemand mijn Moshi gezien?

Door -

Deel dit artikel

Wat ben ik verdrietig. Gisteren ben ik mijn Moshi Ionbank 3K voor de iPhone kwijtgeraakt, misschien wel de mooiste kleine powerbank ever.

En het is allemaal de schuld van Mannenzaken. In de tsjoek-tsjoek van Zandvoort naar Amsterdam, een sprinter die standaard geen WiFi in de trein heeft, was ik snel een stukje aan het plaatsen. Bluetooth pakte niet, dus gebruikte ik mijn kleine 3K als brug tussen iPhone en MacBook.

Ik zat nog te tikken toen we al in Amsterdam Centraal waren. Snel maakte ik het werk af en snelde vervolgens de trein uit, voordat ik weer achterwaarts terug naar Zandvoort zou zijn gegaan. En toen moet ik in de haast mijn Moshi powerbank hebben laten liggen, want gisteravond zat hij niet meer in mijn rugtas.

Mooie herinneringen

Ik ben daar ziek van, want wat een geweldig apparaatje is dat! Het begint met de vormgeving. Met een jasje van leer en met mooie, ronde vormen is het een powerbank als geen ander. Geen wonder dat de 3K onlangs bekroond werd met de Reddit Design Award 2018, de meest vooraanstaande vormgevingsprijs voor producten. Als je 'm aansluit, dan kom je erachter dat we hier met een klein duiveltje te maken hebben, want binnen no time is je iPhone opgeladen, veel sneller dan via het lichtnet.

Ik troost me maar met de gedachte dat ik hele mooie herinneringen aan die kleine lieverd heb. Zoals die keer dat ik snel foto's moest maken, er geen peut meer in mijn iPhone zat en ik opgelucht adem haalde toen ik het reddertje in nood uit de binnenzak van mijn jas toverde. Ik zal 'm missen. Snik.  

Deel dit artikel