Game of Thrones eierdop

Hebben

Game of Thrones eierdop

Door -

Deel dit artikel

Rond deze periode woedt er in de supermarkten een gele oorlog, waarin je wordt bekogeld door eieren. Serieuze shit allemaal. Tijd voor wat humor bij het Paasontbijt.

Eigenlijk is het niet zo verwonderlijk dat Pasen zoetjesaan de Kerst naar de kroon steekt als eetfestijn. We hebben het hier wel over de wederopstanding van Jezus Christus en dat moet gevierd worden. Maar dat bij een viering mensen of grootgrutters een beetje door kunnen schieten, blijkt als je de komende dagen nietsvermoedend de AH of Jumbo binnen wandelt en je wordt overladen door een zee aan producten voor het Paas-ontbijt, de Paas-brunch of het Paas-diner. Het lijkt wel serieus oorlog!

Dubbel veel plezier

Om daar met een knipoog op reageren, zouden we die oorlog kunnen voeden met een heerlijk stukje ironie in de vorm van een ijzeren troon eierdop uit The Game Of Thrones. Die is niet alleen grappig, maar is ook nog minutieus gemaakt. Ben je fan van de roemruchte serie en wil je straks een aandenken als je het laatste seizoen hebt bekeken, dan heb je dus dubbel veel plezier aan dit geestige kleinood.

Je kunt ze HIER bestellen via het Britse Firebox. Als je dat vandaag of morgen doet en je kiest voor Courier Road Express als leveringswijze heb je ze voor Pasen in huis. Bekijk ook deze grappige Paas-producten op de fun-site.

En weer even serieus. Hier laat de fameuze chefkok Heston Blumenthal zien hoe je het beste eieren kunt bereiden, gekookt, gebakken of gescrambeld:

 

Deel dit artikel