De Gouden Mannenzaken Evergreens voor Vaderdag

Hebben

De Gouden Mannenzaken Evergreens voor Vaderdag

Door -

Deel dit artikel

Als Playboy-redacteuren leerden we tientallen jaren geleden de echte Vaderdag Evergreens kennen. Cadeaus waarop de tijd geen vat heeft. Maar ze zijn, net als wij inmiddels wat ouder en wijzer geworden. Daarom stelt Mannenzaken je voor aan de nieuwste versies van een aantal gouden Vaderdag Evergreens.

 

Barbier behandeling

Vroeger was naar de kapper gaan een soort van noodzakelijk kwaad. Maar dankzij de wederopstanding van het fenomeen barbier is een complete knip- en scheerbehandeling simpelweg een feestje. De feestvreugde voor vaders wordt zeer verhoogd als 'ie het samen met bijvoorbeeld zijn zoon(s) kan beleven.

Sokken

Stijlvolle sokken hebben de laatste jaren steeds meer voet aan de grond gekregen. Dat is goed nieuws, want een vader kan echt vreselijk in zijn sas zijn met lekkere sokken. Sokken met flauwe grapjes erop en witte sportsokken zijn verboden. Maak dus een Sockmyfeet pakketje van 3 of 5 verschillende paren die toch goed bij elkaar passen.

Zakmes

Een vader kan niet zonder zakmes. Maar houd het simpel. Dus geen complete Zwitserse gereedschapskist, maar een Opinel, het Franse mesje dat van alle mannen weer een blij jongetje maakt. Zeker als je bij Knivesandtools het model bestelt met een heft van prachtig olijfhout.

Elektrische bbq

Die quasi-stoere praatjes over mannen die van vuur maken houden gaan niet op voor 50méér vaders. Die houden van comfort en lekker eten. De elektrische Weber Q1400 bbq is zonder gedoe binnen 5 minuten bedrijfsklaar, is veilig, en bakt en braadt als de brandweer (je kunt er zelfs een pan op zetten).

Leren etui voor smartphone

Leuk, al die kekke beschermhoesjes. Maar vaders willen diep in hun hart een leren beschermetui voor hun telefoon. Een stijlvol accessoire dat ook ruimte biedt aan minstens een handvol pasjes. Dat is voor verstrooide vaders namelijk heel handig, want zo hebben ze altijd portemonnee én telefoon bij de hand. Hiervoor ben je bij Bol.com aan het juiste adres.

Geur

Een geur die speciaal op zijn karakter is afgestemd, dat gaat 'ie geweldig vinden. En het kán, als je een geurexpert van bijvoorbeeld Skins aan het werk zet. En anders zit je met de Aether Discovery Set - een box met vijf mooie geuren - altijd goed.

Onderbroek

Wat de wonderbra voor vrouwen is, is deze Noorse onderbroek voor mannen. De naam zegt het al, in een Comfyballs onderbroek krijgen de edele delen van vader comfortabel de ruimte, terwijl ze tegelijkertijd lekker worden ondersteund.

Panama hat

Petjes zijn handig. Maar dit keer nemen we ons petje af voor een echte Panamahoed, waarmee vader stijlvol de zomer binnenwandelt. Panama hats vind je bij de Hoedshop in alle maten, kleuren en prijsklassen.

Olijfolie

Hier zet je ‘m even mee op het verkeerde been. Het lijkt op het eerste gezicht een stevig uit de kluiten gewassen flacon met eau de toilette van 750ml, die je op de site van de Olijfolieshop ziet staan. Maar de inhoud is een heerlijk frisse olijfolie van het huis Chateau d’Estoublon.

Speelzeep

Als kind mochten we met zeep onder douche spelen. Dat mag nog steeds. Maar we doen het in stijl met deze levensecht ogende, handgemaakt controllers (voor Playstation, NES of XBOX One), door Controller Soaps gemaakt van vegan-vriendelijke zeep met een energiek citrus geurtje.

Pommade

Een fijne (we zijn ‘m momenteel zelf aan het testen) pommade van J Beverly Hills die zijn naam Pomaflage eer aandoet. De vaderhaartjes worden perfect gestileerd én tegelijkertijd wordt - je kunt heel gemakkelijk in welke gradatit - het grijs discreet gecamoufleerd.

Mannenzaken

Een passender cadeau kun je vaders (en ons, want wij zijn tenslotte ook vaders) niet geven: Mannenzaken, het eerste online magazine dat 50méér vaders letterlijk en figuurlijk op het lijf is geschreven. Helemaal gratis!

Deel dit artikel