Bezorg zelfs scooterhaters een brede glimlach

Hebben

Bezorg zelfs scooterhaters een brede glimlach

Door -

Deel dit artikel

Heel soms valt je oog op iets waarvan je meteen denkt... dát is echt wat voor mij!

Daar zit natuurlijk een vleugje hebberigheid achter. Maar in dit geval noemen we het liever liefde op het eerste gezicht voor de OJO scooter. Stel je eens voor dat alle bromscooters in je woonomgeving zouden zijn vervangen door dit elektrische 1-persoons scootertje. Zie je het voor je? Het zou zelfs de meest verstokte scooterhater een brede glimlach bezorgen.

Met naar keuze een zit- of staanplaats

De in Californië ontworpen OJO scooter heeft een actieradius van ruim 40 kilometer op één acculading en dat is méér dan genoeg voor stadse ritten. Die je naar keuze zittend of staand kunt doen: de zitplaats is volledig afneembaar.

De gepatenteerde oplader is in het chassis geïntegreerd. Waarbij het oprolbare oplaadsnoer, net als bij je stofzuiger, in de carrosserie wordt opgeslagen. En met een topsnelheid van circa 30 km/uur kun je zonder herrie en uitstoot zelfs stadse haast maken. Wat je natuurlijk niet te vaak moet doen, want de OJO is bij uitstek geschikt om te berijden op een manier die op een strandboulevard flaneren zou heten. De muziekliefhebbers onder ons kunnen via de twee ingebouwde bluetooth luidsprekers van hun favoriete road songs genieten. En omdat de OJO fluisterstil is - je hoort alleen het zoemen van de tubeless bandjes op de weg - kun je dat op een voor de omgeving beschaafd geluidsniveau doen. Terwijl tegelijkertijd je smartphone via de usb wordt opgeladen. De ontwerpers van de OJO hebben goed nagedacht.

Deel dit artikel