2019 was het jaar van de auto's

Hebben

2019 was het jaar van de auto's

Door -

Deel dit artikel

Als we met Mannenzaken terugkijken op 2019, dan springt er één ding met kop en schouders bovenuit en dat is dat we de auto ontdekten.

Het verhaal, meer een belevenis dan een technische verhandeling, kwam vervolgens spontaan uit ons goed gekke brein. 

Het begon met een bezoekje eind vorig jaar aan Landrover Jaguar Nederland. De vriendelijke pr-man van het bedrijf, Aldo van Troost, zag het wel zitten om nieuwe modellen ter beschikken te stellen voor een autotest in Mannenzaken.

De voorpret van een kind

En zo reed ondergetekende, niet gehinderd door ook maar enige kennis van autozaken, begin 2019 een aantal dagen in een Jaguar E-Pace en schreef er een lyrisch verhaal over. Met dank aan Aldo betekende dit het startschot voor een groot aantal auto-avonturen die verhalen opleverden die anders dan anders waren. Bij ons vond je geen vergelijkende testen, geen verhandelingen over cilinder-inhoud, newtonmeters en/of actie-radius. We stapten in auto's met de voorpret van een kind dat bij Jamin naar binnen sprong en het verhaal, meer een belevenis dan een technische verhandeling, kwam vervolgens spontaan uit ons goed gekke brein.

Fuifnummers in de planning

Voor de komende weken staan een aantal fuifnummers in de planning; een beestachtige Range Rover sport, een 5 meter lange Lexus om verliefd op te worden, een DS 7 Crossback vol Franse souplesse, een heerlijk sturende Nissan Leaf, een heel bijzondere kia e-Soul en als klap op de vuurpijl de razendsnelle en fraai geboetseerde Alpine A100S. Met al die super wagens wordt het in ieder geval een knaller van een jaarwisseling! 

Deel dit artikel