Video interview met de 2 vrouwen achter dé mannendag van het jaar

Health

Video interview met de 2 vrouwen achter dé mannendag van het jaar

Door -

Deel dit artikel

Twee dagen na mijn 65e verjaardag tracteer ik mezelf op zondag 7 november op MEN TO BE oftewel een HEALING SOUL JOURNEY VOOR MANNEN. Tijd voor een gefilmd interview met de vrouwen achter deze dag. 

Camera, regie en edit: Paul Aandewiel

Het wordt een dag die nu eens niet gegeven wordt door mannen zelf, maar door twee aardse vrouwen, die volledig zijn uitgerust om er voor de deelnemer een succesvolle dag van te maken. Sharon Bouterse doet o.a. counseling op toxische relaties, trauma verwerking, soul journeys en is schrijfster. En Leslie Stoel is o.a. adem en transformatiecoach, yoga docent, emotioneel lichaamswerker en counselor op zelfliefde. 

Samen zorgen ze er met jou voor dat je na deze dag:

Je fitter voelt, waarbij fysieke klachten verminderen of verdwijnen

Je bevrijdt bent van fysieke spanning en stress

Je meer in je lichaam aanwezig bent

Je oude verdrongen emoties verwerkt

Jezelf focust op wat je echt wilt in het leven

Zelfinzicht krijgt 

Je eigenwaarde en zelfliefde wordt versterkt 

Emotioneel evenwicht kent

 (lees door onder foto)

Gevoelsmatig was ik zo enthousiast dat ik Sharon en Leslie wilde ontmoeten en interviewen. Het kan geen toeval zijn dat een en ander op een stralende herfstdag plaatsvond. In de duinen achter mijn woning in Zandvoort. Hieronder het gesprek, maar eerst de info van MEN TO BE. 

Al met al is MEN TO BE een dag, die in het teken staat van zelfinzicht, eigenwaarde, zelfliefde, emotioneel evenwicht, verbinden en echt contact maken met je lichaam.  

Datum & Tijd: zondag 7 november van 13-17 uur, inloop v.a. 12.30 uur. Adres: Overdiemerweg 13, 1111 PN Diemen. Inschrijvingen via: writingwing@gmail.com of lesliestoel@gmail.com 

Het Interview

Deel dit artikel