Doen! Geweldig begin van het nieuwe jaar

Health

Doen! Geweldig begin van het nieuwe jaar

Door -

Deel dit artikel

Morgen is het nieuwjaarsdag. Het is heel mannelijk om dan een duik in de ijskoude Noordzee te nemen en nog mannelijker om vrouwen in kleine bikinitjes dat te zien doen, maar we hebben iets mooiers voor je...

Elk jaar geeft de alom geprezen healer Margaretha de Vries van Collem op nieuwjaarsdag een gratis healing waar iedereen welkom is. Dit jaar vindt dit ultieme goed begin van het nieuwe jaar event plaats in De Nieuwe Yogaschool in de Amsterdamse Laurierstraat 109.

Dat is geen abacadabra

Door een val op zeer jonge leeftijd is Margaretha's gezichtsvermogen sterk gereduceerd. Door dat beperkte gezichtsvermogen zijn haar overige zintuigen bovengemiddeld ontwikkeld. Hierdoor heeft ze geleerd op haar gevoel en intuïtie te vertrouwen en ervaart ze haar visuele handicap uiteindelijk als haar grootste kracht, waarbij ze gaandeweg – en dat is geen abacadabra, maar gewoon aardse werkelijkheid – heeft geleerd dat het lichaam maar een beperkt bereik heeft en de geest kan gaan waar hij wil.

Je hoeft je niet in te schrijven

De afgelopen jaren heeft Margaretha mensen uit heel Nederland en zelfs buiten onze landsgrenzen geholpen en morgen doet ze dat dus helemaal gratis. Ze wordt daarin terzijde gestaan door haar man, Doe Maar-drummer en 50méér man René van Collem, die het gebeuren muzikaal zal begeleiden. René, die een geweldig jaar achter de rug heeft, met een reeks succesvolle festival-optredens met Doe Maar, doet dat begeleiden als geen ander.

'Every story has an end, but in life every end is a new beginning' - Rumi
En of dat niet genoeg spirituele power is, wordt dit nieuwjaars-ritueel met songs, sounds en mediatie ondersteund door muzikant, schrijver, inspirator, meditatieleraar en Lois Lane-oprichter Tijn Touber (1960) en zijn Binkie Dabekaussen.
 

Kom je van buiten de stad, maak er dan een mooi dagje Amsterdam van. Ook onvergetelijk! Je hoeft je overigens niet in te schrijven en het vindt plaats tussen 16.00 en 17.00. Tip: zorg wel dat je ruim op tijd bent!

  

Deel dit artikel