Zo wordt drinken écht een feestje!

Eten

Zo wordt drinken écht een feestje!

Door -

Deel dit artikel

Het is weer dorstig weer. En dat is op zich een feestje waard. Om ook van morgen een feestdag te kunnen maken, stellen we je vandaag voor aan ’s werelds eerste alcoholvrije gedistilleerd.

SEEDLIP is het geesteskind van onze Britse vriend Ben, die in zijn boskeuken, gewapend met een ‘copper still’ en een exemplaar van het boek The Art of Distillation aan het experimenteren is geslagen met kruiden en specerijen. Daar kan Ben niets aan doen, het zit in zijn genen. Zijn familie is al meer dan 300 jaar actief op het Britse platteland.

Wat te drinken als je niet drinkt?

En Ben’s missie is om de wereld anders te laten gaan ‘drinken’. En dat deed hij door zichzelf de vraag te stellen: “What to drink when you’re not drinking?” En zijn antwoord op die prangende vraag is Seedlip geworden.

Deze feestdrank is inmiddels een vaste gast aan tafel bij talloze sterrenrestaurants en in ‘s werelds beste cocktailbars. En bij Mannenzaken staat Seedlip sinds kort ook in de koelkast. Weet je waarom? Omdat beide Seedlip variaties – je hebt de keuze uit Garden 108 en Spice 94 – niet alleen een feest zijn om te drinken, maar ook omdat je al vreselijk blij wordt van het prachtige uitzicht dat de flessen op tafel bieden. 

Spice 94: Een drank die een aardse, houtachtige geur heeft, met als bestanddelen o.a. grapefruit en kardamon.

Garden 108: Deze Seedlip variant geurt naar bloemen en heeft rozemarijn, tijm, hooi en munt als ingrediënten.

Deel dit artikel