Hippie Fish, dé beachclub van Nederland

Eten

Hippie Fish, dé beachclub van Nederland

Door -

Deel dit artikel

Precies aan het begin van de meteorologische zomer geeft de zon even vol gas op zondag 2 juni. En daarom zocht Mannenzaken alvast dé beachclub van Nederland op.

Zelfs op een drukke dag treed je een oase van rust binnen

Zoek niet verder als je naar een coole strandclub wilt. Loop gewoon aan de Zandvoortse Boulevard Paulus Loot 3 het pad naar beneden en dan zie je onderweg al dat je onderweg bent naar een plek waar er aan de Nederlandse kust geen tweede van bestaat. Zelfs op een drukke dag treed je een oase van rust binnen. Het eerste dat opvalt in het strakke, moderne en toch warme interieur zijn de vele planten. En je denkt meteen waarom je die nog nooit eerder op het strand hebt gezien. Het lijkt zo logisch.

De vega-liefhebber

Op de menukaart staan nagenoeg alleen maar bio-gerechten. Maar ook de vega-liefhebber komt hier riant aan zijn of haar trekken. Denk aan pompoensoep of aan burger van bloemkool. Als je van vis houdt, zit je bij Hippie Fish natuurlijk ook goed. Vooral de verse tonijn met zwarte rijst, sojasaus en paksoi is voortreffelijk. We drinken geen alcohol, maar ze hebben hier hun eigen bier (!) en zelfs een eigen meubelcollectie met veel natuurlijke materialen zoals hout en rotan. 

Aparte tip

Een heel aparte tip misschien, maar als je deze zomer als vrij gezellige man van boven de 50 een date hebt met een vrouw waar je echt je zinnen op hebt gezet, dan is Hippie Fish de plek om haar mee naartoe te nemen. Komt de rest gewoon vanzelf.

www.hippiefish.nl 

Deel dit artikel