Granola méér

Eten

Granola méér

Door -

Deel dit artikel

Zandvoort begint zoetjesaan de hoofdstad van Granola te worden. En nu komt er een geroosterd ontbijt vandaan, speciaal voor de sporter.


We mogen gerust stellen dat Granola Nederland veroverd heeft. Het mengsel van geroosterde noten, granen en zaden vormt tezamen met yoghurt/muesli en fruit een gezond en smakelijk ontbijt.

Als je aan Zandvoort denkt, dan denk je aan zo, zee en strand. Maar sinds een tijdje ook aan granola. Zo heb je er de Groene Zusjes, die lekkere granola maken in verschillende smaken.

Maar onze favoriet is die van GRNL. Daar hebben ze het hippe ontbijtproduct naar een nog hoger plan getild door zich te focussen op een perfecte balans van een fijne smaak en een gezonde voedingswaarde.

We zijn snoepkousen

Om die lijn door te zetten heeft GRNL nu een nieuwe Granola ontwikkeld, die speciaal geschikt is voor sporters, maar ook voor mensen die suikerarm willen eten en voor mensen die minder willen eten en af willen vallen. Deze suikerarme Granola FIT, bomvol langzame koolhydraten, meer eiwitten, meer vezels en goede vetten, zorgt namelijk voor een verzadigd gevoel dat de hele dag doorwerkt.

We namen de proef op de som en zetten ons 's ochtends aan een bowl met GRNL Fit, banaan, blauwe bessen en yoghurt. Meestal is wat goed voor je is minder van smaak. Maar deze granola is ronduit heerlijk. En we merken ook meteen resultaat. We zijn namelijk enorme snoepkousen, maar is dat snaaigevoel meteen een stuk minder. En in de gym lijkt het alsof we meer power hebben. Kortom: we zijn fan.

Voor hen die hun goede voornemens om fit te worden en af te vallen een tweede kans willen geven en voor mensen die straks qua fysiek helemaal zomerklaar willen zijn, moet je die GRNL Fit maar eens proberen. Zie site hiernaast (laptop of PC) of hieronder (GSM).

 

 

Deel dit artikel