Goddelijke Tosti’s

Eten

Goddelijke Tosti’s

Door -

Deel dit artikel

Dat je niet denkt dat we overdrijven met de kop boven dit stukje… Ze staan namelijk als zodanig op de menukaart van Waargenoegen.

Zelf omschrijven we ze aan vrienden als de ‘by far lekkerste tosti’s van Amsterdam en omstreken’. En daar is geen woord van gelogen.

Neem wel iemand mee om je een hapje te helpen

Het ontzettend fijne van Waargenoegen is de ongedwongen, lieve ambiance. Je vindt deze lunchplek – hoewel de koffie met appeltaart ook belachelijk lekker is – op het terrein van Neef Louis en Van Dijk en Ko in Amsterdam Noord, op een steenworp afstand (zegge 500 meter) van het NDSM-terrein. Die laatste twee zijn trouwens geweldige plekken om rond te neuzen als je van plan bent om je huis, of een deel ervan, nét even ‘anders’ in te richten. Waarbij Neef Louis vermaard is om zijn gebruikte industrieel design objecten.

Maar de tosti’s, daar gaat het natuurlijk om. Er zijn twee versies: 1. Boerenkaas, rode curry, rode ui, koriander & tomaat. 2. Boerenkaas, chorizo & tomaat. Je neemt ze natuurlijk allebei, maar dan moet je wel iemand bij je hebben om je een hapje te helpen. Want dit zijn niet alleen Goddelijke Tosti’s qua smaak, maar ook qua formaat!

Deel dit artikel