Afreizen naar aspergeland

Eten

Afreizen naar aspergeland

Door -

Deel dit artikel

Het is asperge-tijd. En dat betekent dat we op zoek gaan naar een Mannenzaken-waardig asperge- arrangement. Gevonden!

Een vrouw asperges zien eten, schijnt een erotische belevenis van formaat te zijn. Dat hebben wij eerlijk gezegd nooit als zodanig gezien. We vinden het wel gewoon heel erg lekker om met ons meisje asperges te eten. Daar worden onze smaakpapillen botertje opgewonden van.

En daarom denken we er ernstig over na om zeer binnenkort richting Aspergeland af te reizen (lees: Limburg), naar Gulpen om precies te zijn, waar 4-sterren Hotel Gulpener een dealtje met Travel Deal heeft gesloten, met als uitkomst een akelig scherp geprijsd asperge-arrangement.

Lekker koud biertje

Vanaf 99,50 euro per persoon krijg je: 2 of 3 overnachtingen, een dagelijks ontbijtbuffet en een 3-gangen asperge menu, waar de hele omgeving van Gulpener het over heeft, dus dan zal het vast wel goed zijn. Je mag gratis gebruik maken van sauna en stoombad. En bij aankomst in het hotel word je getrakteerd op een lekker koud Gulpener biertje plus als je gaat wandelen (de omgeving aan de voet van de Gulpener berg is schitterend), krijg je bij terugkomst gratis koffie met vlaai. Wat wil een mens nog meer?

Een aardige anekdote

Misschien een aardige asperge-anekdote. We hebben een vriend die zijn leven gebeterd heeft, omdat hij het vroeger met de huwelijkse trouw niet zo nauw nam. Op een middag belde hij zijn vrouw dat hij die avond moest overwerken op de zaak. En dat hij wel een patatje zou halen. Maar stiekem ging hij uit eten met zijn minnares. Midden in de nacht kwam hij thuis en toen hij de volgende ochtend naar het toilet ging, waarna zijn vrouw ook moest, zei ze toen ze weer de kamer binnenstapte: 'Dat moet gisterenavond een bijzondere patattent zijn geweest.' 'Hoezo?' vroeg de vriend gespannen. 'Nou,'zei ze. 'Dat ze er ook asperges hebben, want zo te ruiken op het toilet heb je die gisterenavond gegeten.'  

Deel dit artikel