Deze Nederlandse zangeres kan in China niet de straat over

Entertainment

Deze Nederlandse zangeres kan in China niet de straat over

Door -

Deel dit artikel

Na America's Got Talent heeft Glennis Grace er internationaal heel wat bewonderaars bij gekregen.

Maar de Nederlandse zangeres met de meeste fans ter wereld, Laura Fygi, kan in China niet de straat over zonder bodyguards. Deze zaterdag treedt ze op in Wageningen.

Een klein en intiem optreden met trio

Toen Centerfold-zangeres Laura Fygi eind jaren negentig het meidentrio voor gezien hield en in '91 solo ging met een prachtig, jazzy album, zei Japan meteen: die willen we uitbrengen. Een populaire Japanse soapserie koos een stuk van dat album als titelsong, die door Laura in beeld onder de aftiteling werd gezongen. Een mooier begin van een onvoorstelbare succesvolle periode in Azië, die als een olievlek Thailand, Korea en China bereikte, en die tot op de dag van vandaag voortduurt, was niet denkbaar.

Als ultieme verhalenverstelster neemt ze je mee naar plekken waar je altijd had willen zijn.

Tel daar bij op dat Laura foutloos in elke taal zingt die nodig is voor een song of album, ook in het Chinees en je begrijpt dat ze in Shanghai, om maar een Chinese wereldstad te noemen, niet over straat kan zonder bodyguards.

Zaterdag is ze voor een optreden in Nederland, een voor haar doen klein en intiem optreden met trio in een werkelijk schitterende lokatie, inclusief een van de mooiste vergezichten in Nederland, Hotel-restaurant De Wageningsche Berg. Na afloop is er voor elke bezoeker de mogelijkheid om Laura te meeten en te greeten. En haar persoonlijk te complimenteren met het ongetwijfeld heerlijke optreden, waarin ze je als ultieme verhalenverstelster meeneemt naar plekken waar je altijd had willen zijn.

Kaarten zijn nog verkrijgbaar via fletcherevents.

Volgende week brengt Mannenzaken een uitgebreid interview met deze Nederlandse wereldster.

Hieronder zingt Laura Historia De Un Amor en je hoeft maar je ogen dicht te doen of je ziet een Zuid-Amerikaanse Netflix-serie voor je.

Deel dit artikel