Mick Boskamp rijdt en interviewt Dj Eelke Kleijn (en alles is gefilmd!)

Entertainment

Mick Boskamp rijdt en interviewt Dj Eelke Kleijn (en alles is gefilmd!)

Door -

Deel dit artikel

Nu de zomer eindelijk hier is en er binnenkort weer gedanst mag worden, leek het me een goed moment om mijn bijzondere auto-interview met de Nederlandse Dj-ster Eelke Kleijn tijdens ADE 2019 te delen met je.

Video-editing: Paul Aandewiel

The interview is in English. This article can be read in English too. Go to the Youtube-link underneath.

Het gesprek is 2 jaar later nog zeer de moeite waard. Niet in het minst omdat Eelke een openhartig en warm mens is, die weet waarover hij praat en een boel te bieden heeft. Als persoon en als Dj/producer. Tijdens de 15 maanden waarin clubs en festivals op slot gingen, bleef Eelke zeer productief. Hij bracht een nieuw artiestenalbum uit, getiteld Oscillations, hij presenteerde een nieuw mix-album, de dubbel CD Eelke Kleijn presents DAYS like NIGHTS, nam een flink aantal tracks op en of dat niet genoeg was, deed hij een aantal live streams op bizarre lokaties, zoals de Abdij in het Franse Mont-Saint-Michel en (voor publiek!) de Beagradanka Tower in Belgrado. 

Maar van dat alles hadden we nog geen weet in oktober 2019. En ook niet dat er in 2020 geen fysieke ADE zou zijn. Dat is misschien maar goed ook, want anders had het gesprek ongetwijfeld een andere wending genomen. En het was juist zo fijn dat we het onbezonnen over van alles konden hebben. Check het interview hieronder in de electrische Kia e-Niro

Deel dit artikel