Knallen met Dj Misja Helsloot

Entertainment

Knallen met Dj Misja Helsloot

Door -

Deel dit artikel

Zonder webdesigner Misja Helsloot zou deze wonderlijk mooie site een uitgescheurde plastic tas volgestouwd met artikelen en foto's zijn. 

Omdat we zo druk zijn met MZ vergeten we soms dat Misja een tweede, beter gezegd: eerste leven als veelgeprezen Dj/producer heeft.

 

Top of his game

Maar de laatste weken kunnen we daar niet omheen. Het voordeel van veel contact hebben, is dat we eerste rang zitten als er nieuwe songs van hem voorbij komen. Tracks die nog niet eens afgemixt zijn, laat staan uitgebracht. En van wat we horen, en we houden van dance-muziek om een understatement te gebruiken, kunnen we stellen dat Misja zoals de Engelsen dat zo mooi zeggen on top of his game is. De kwantiteit in deze gaat gelijk op met de kwaliteit. De ene track is nog mooier, swingender en dwingender dan de vorige.

Een jubileum set

Dat belooft wat, als op 2 november 2018 Misja Helsloot's All Exclusive Night plaatsvindt in het Haagse Paard van Troje. Je zou het met recht een jubileum-set kunnen nemen. Want twintig jaar geleden, in 1998 maakte hij met zijn legendarische ‘In Trance We Trust’ compilatie een verpletterende indruk op de trance scene en ondanks dat er al 2 decennia zijn verstreken, denkt deze gedreven muziekliefhebber er geen seconde aan om het rustiger aan te gaan doen (en dat vinden we bij MZ natuurlijk alleen maar prettig!).

Avontuurlijke reis

Vorig jaar werden fans, en dat zijn er velen, nationaal en internationaal, getrakteerd op een gloednieuwe compilatie. Op de release-party van het album draaide Misja een 8 uur set, geruggesteund door gerenommeerde gast-Dj's. Die avond bracht hij het publiek terug naar tijden waarin 3 tot 4 uur draaien de standaard was. Daarom heeft hij in zijn jubileumjaar besloten om nog zo'n ultra lange set te doen, een set, waarin niet zomaar een selectie hitjes in 60 minuten wordt gepropt, maar een avontuurlijke reis wordt gemaakt langs de geschiedenis en de toekomst van de dance. Helemaal voor de 50méér man, die de vinger aan de pols houdt, maar wel weet waar Abraham de mosterd vandaan haalde.

De voorverkoop van dit unieke event start op 5 mei via de website van het Paard.

Wij van Mannenzaken zijn erbij! Jij ook?

GalleryDeel dit artikel