Johan Derksen rolschaatst met Sylvana Simons

Entertainment

Johan Derksen rolschaatst met Sylvana Simons

Door -

Deel dit artikel

Wil je mijn Valentijn zijn? Het zou toch mooi zijn als beroemde ruzies tussen mannen en vrouwen op een dag als vandaag worden opgelost. Mannenzaken doet met behulp van speciale liefdesfilmpjes een poging.

Johan Vlemmix en Patricia Paay

Emile Ratelband en Johan Vlemmix. Dat zijn toch wel de twee grootste aandachttrekkers van Nederland. Vorig jaar diende er een kort geding tegen Vlemmix, aangespannen door Patricia Paay. Vlemmix wilde een sekspop naar de beeltenis van Paay maken en Patricia, die qua imago toch al in de verdrukking was gekomen door een niet zo sjiek filmpje dat (excusez le mot) gelekt was naar buiten, wilde daar niets van weten. De poppen gingen de kast in, Vlemmix moest een (te) klein bedrag dokken en verder zou het nooit meer goed komen tussen die twee. Tja, Mannenzaken zou op Valentijnsdag een Hennie Huismannetje kunnen doen door deze video te laten zien aan Johan en Patricia waarin ze à la Sonny en Cher zeer vertederend I've Got You Babe zingen. Niet geschoten, is altijd mis.

Donald Trump en Nancy Pelosi

Hier hebben we een man en een vrouw die als water en vuur zijn. Dat de kersverse voorzitter van het huis van afgevaardigden niet bang is voor Trump, liet Pelosi al merken toen de president een bespreking met haar en afgevaardigde Schumer onaangekondigd op tv liet zien. Pelosi dacht: 'Nu zal ik hem krijgen ook!' En trok live voor de camera's zijn mannelijkheid in twijfel. Trump is bang voor sterke vrouwen en Pelosi lijkt in dat geval gehouwen uit schokbeton. Misschien dat ze na het bekijken van hun gezamenlijke versie van You're The One That I Want uit Grease dichter bij elkaar komen.

Johan Derksen en Sylvana Simons

Dat Johan Derksen en Sylvana Simons niet de beste maatjes zijn, moet als bekend worden verondersteld. Onze voetbalkenner, die ook heel veel af schijnt te weten van andere onderwerpen, liet de afgelopen jaren geen kans onbenut om Sylvana te beledigen, te kleineren en o.a. weg te zetten als een aapje. Echt sjiek was het allemaal niet, maar onder het mom satire mag er veel, anders zou satire niet bestaan als zodanig. Sylvana zag het anders en toen actrice Roseanna Barr wegens racistische opmerkingen uit haar televisie-show werd gezet, rook ze een kans om te lobbyen voor eenzelfde lot voor Derksen. Wat we bij Mannenzaken hopen is dat die twee op een dag als vandaag de strijdbijl begrafen, zoals in onderstaande video. De muziek is van Barry 'Mr. Love' White. En de song heet Can't Get Enough Of Your Love, Babe.

Deel dit artikel