Het 40UP Zomerfestival is voor ons

Entertainment

Het 40UP Zomerfestival is voor ons

Door -

Deel dit artikel

Nog maar tien nachtjes slapen en de eerste van de twee 40UP Zomerfestivals gaat van start in Eindhoven. De naam zegt het al: dit evenement is ours.

40UP staat niet alleen voor de doelgroep, maar ook voor de beste dansmuziek van de afgelopen veertig jaar. Komt dat goed uit, want die 40 jaar hebben we bewust mee gemaakt. Komt natuurlijk ook omdat we zelf 40UP and running zijn. Alles wat op de twee festivals die een week na elkaar plaats vinden (op 26 mei in Eindhoven en op 2 juni in Utrecht) te zien en te horen is, en alles is veel, heeft dan ook onze grote interesse.

Eerste hip-hop hit ooit

Wat te denken van hip-hop pioniers The Sugar Hill Gang, die met Rapper's Delight de eerste grote hiphop-hit ooit scoorde? Of zangeres Gwen Dickey van Rose Royce die met Carwash soul-geschiedenis schreef? Over het nieuwe album Great van Gruppo Sportivo waren we laatst al laaiend enthousiast en die komen dus ook gewoon spelen op 40UP! Tel daar gerenommeerde Dj's als Alex van Oostrom en Graham B. bij op en je hebt een festival dat voor alle leeftijden is, maar die van ons in het bijzonder.

Kaarten voor 40UP Zomerfestival zijn nu verkrijgbaar tegen gereduceerd tarief van 35 euro (ex 2,50 servicekosten) via www.40upfestival.com

Om in de stemming te komen hier alvast een clip uit een ver verleden van Rose Royce met Carwash.

Deel dit artikel