Entertainment

Fantastische serie, verbluffend album, waanzinnig artikel

Door -

Deel dit artikel

Waar kijken we naar dit weekend? Waar luisteren we naar? En wat lezen we? Mannenzaken heeft een drietal ijzersterke tips.

Kijken

Heb je weleens een doos met bon bons gehad, die zo lekker waren dat je er elke dag eentje van nam omdat het doodzonde was als de doos snel op was? De Mexicaanse serie Club de Cuervos (zie trailer onderaan), een Netflix Original waarvan drie seizoenen (!) te streamen zijn, is zo'n doos met bon bons. De serie, een comedy met een spannende ondertoon, gaat in eerste instantie over een broer en een zus die de voetbalclub van hun overleden vader erven, waarna er een machtsstrijd tussen die twee losbarst. Alles is goed aan Club de Cuervos. Van het acteerwerk (de broer en zus zijn fenomenaal) tot het script, met zijpaden die uiteindelijk allemaal weer op de hoofdweg uitkomen. En van de sexy styling en het camerawerk tot zelfs het voetballen zelf, al is deze serie ook voor niet-voetballiefhebbers genieten. Leuke extra voor ons Hollanders is dat de broer er steeds prat op gaat dat hij op de Johan Cruijff-academie heeft gezeten. Must see!

Luisteren

Hier kunnen we kort over zijn. Luister naar Time van de magische Amerikaanse drummer, zanger en toetsenist Louis Cole, die samen met zangeres Genevieve Artadi het wonderlijke, maar uiterst muzikale duo Knower vormt. Dit is Cole's derde en zonder meer beste solo-album, een pastiche van Zappa, Beach Boys, Chic, jazz en filmmuziek. Dat klinkt als een bizarre mix en dat is is het ook. Het gaat van mooi, gevoelig naar absurdistisch. Om gewoon geen genoeg van te krijgen.

Lezen

The Washington Post bracht een paar dagen geleden een artikel, dat binnen no time een grandioze hit werd. Geen wonder ook, want het opmerkelijke verhaal over Trump lover en Trump adviseur Kellyanne Conway en haar man George Conway, Trump hater en super advocaat, is van de eerste tot de laatste zin adembenemend. Als ze samen naar een foto kijken van de avond dat Trump was gekozen tot president, zegt Kellyanne tegen haar man: 'Die foto werd genomen vlak voordat je moest huilen van blijdschap.' Waarop George zegt: 'nu huil ik om andere redenen.' Ja, het verhaal She works for Trump. He can’t stand him. This is life with Kellyanne and George Conway is smullen!

 

 

Gallery

  • Time is Louis Cole's beste album


  • Kelyanne en George Conway zijn een paar apart
  • Sexy stuff in Club de Cuervos


Deel dit artikel