De heetste films op Netflix

Entertainment

De heetste films op Netflix

Door -

Deel dit artikel

Met al die extreem hete avonden en nachten kunnen we maar beter een aangepast programma op Netflix volgen en naar de heetste films en series kijken.

Beeld uit The Affair

Er ontstaat een relatie waar de spetters vanaf vliegen. Zoveel dat er uiteindelijk geen druppel meer overblijft en de relatie dreigt te verdampen.

En met hete films en series bedoel ik geen titels vol seksscènes, maar producties waardoor je tergend langzaam opgewonden en in zwoelere sferen raakt. Waardoor je daarna niets anders kunt dan je geliefde over de drempel van de slaapkamer dragen. Overigens nooit andersom, ook al is ze sterker, want dat betekent dat ze het de rest van jullie gezamenlijke leven voor het zeggen heeft.

Tulip Fever

Een film die al een tijdje online staat en die precies in bovengenoemde omschrijving valt, is Tulip Fever, die zich afspeelt in het Amsterdam van 1639. De rijkste koopman van Mokum, Cornelis Sandvoort heeft een beeldschone vrouw, genaamd Sophia, die hij laat schilderen door de jonge artiest Jan van Loos. En je voelt 'm al. Die twee worden verliefd en beminnen elkaar aan de lopende band. Om los te komen van Sandvoort (geweldige naam!) is geld nodig en dat probeert het tweetal te bewerkstelligen door op zoek te gaan naar de heilige graal in 17e eeuws Amsterdam: de meest zeldzame tulpenbol. De film ziet er prachtig uit, de rollen zijn voortreffelijk (vooral die van de altijd goede Christophe Walz als rijke koopman) en de vrijscènes tussen Sophia, gespeeld door de mooie Alicia Vikander bekend van Ex Machina, en Jan smaken naar meer. En dat meer doe jezelf maar.

The Affair

Waar zou die serie over gaan, denk je? Precies. Over vreemdgaan. Nu raak ik daar persoonlijk nooit echt opgewonden van. Wat doe je als man die opgewonden is en het komt niet uit? Dan denk je aan de belastingpapieren. Dan wordt het vanzelf weer rustig in de onderbroek. Welnu, vreemdgaan is opgewonden raken en tegelijkertijd aan de belastingpapieren denken. Maar dat gezegd hebbende, is The Affair wel heel erg goed! De rollen zijn voortreffelijk, de aantrekkingskracht tussen de hoofdpersonen is van het type 8 op de schaal van richter, de seks is stomend en er vinden genoeg plotwendingen plaats om steeds weer op het puntje van je stoel te zitten. En na afloop kun je spelen dat je vreemdgaat met je eigen geliefde ('Ken ik jou niet ergens van?')

Newness

Film over boy meets girl in tijden van Tinder. In eerste instantie is het de millennials Nicholas en Laia om de seks te doen, maar al snel raken ze verliefd en er ontstaat een relatie waar de spetters vanaf vliegen. Zoveel dat er uiteindelijk geen druppel meer overblijft en de relatie dreigt te verdampen. Om toch te redden wat er te redden valt, besluit het tweetal terug te gaan naar af en een open relatie te beginnen. Meer zeg ik niet, want anders is de gein er vanaf. Newness is één van de meest opwindende films die ik gezien heb op Netflix en toch is de titel voor 12 jaar en ouder. Wat maar weer aangeeft dat sexyness vaak zit in wat je niet ziet.

Outlander

Op zoek naar hete titels op mijn favoriete streaming-dienst vond ik deze serie uit 2014 en na seizoen 1 te hebben gebinged, is het onbegrijpelijk dat ik Outlander al die tijd over het hoofd heb gezien. Dit is in mijn ogen tot nu toe écht één van de betere shows op Netflix! Outlander, naar de razend succesvolle romanserie van de Britse auteur Diana Gabaldon,vertelt het verhaal van Claire Randall (Caitriona Balfe), een veldverpleegster die na de 2de wereldoorlog weer herenigd wordt met haar man Frank Randall (Tobias Menzies). Tijdens hun tweede huwelijksreis trekken ze naar Schotland, waar Frank op zoek gaat naar zijn afkomst aangezien één van zijn voorvaderen daar gelegerd was. Wanneer Claire in haar eentje een mysterieuze stenencirkel bezoekt, wordt ze terug gestuurd naar het jaar 1743. Hier moet zij zien te overleven en een weg terug te zien vinden naar haar eigen tijd. Dankzij haar kennis van geneeskunde, die natuurlijk verder is dan die van de plaatselijke bewoners, weet zij zich een plek in de gemeenschap te verwerven. Zij wordt echter ook verliefd op Jamie Fraser (Sam Heughan) en raakt zo verscheurd tussen 2 liefdes en tijden waardoor een terugkeer naar haar eigen tijd niet meer zo vanzelfsprekend lijkt. Spannend? You bet. En ook buitengewoon opwindend! Maar doe niet als ik. Ga niet bingen. Want voordat je weet, lig je te ronken inplaats van liefdesgeluiden te maken. 

Hieronder de trailer van Tulip Fever:

Deel dit artikel