Archief

Liefde

Het verhaal achter je kerstcadeau

24 dec 2018 Door Willem Schouten

Het bedenken en kopen van een kerstcadeau is hard werken. Maar het op een onvergetelijke manier OVERHANDIGEN is een kunst. Een koud kunstje, nadat je dit kerstverhaal hebt gelezen.

Entertainment

Netflix topfilms voor de feestdagen

21 dec 2018 Door de redactie

Home Alone? Niet met Netflix. Mannenzaken heeft voor de periode rond Kerst en Oud & Nieuw een geweldig rijtje films voor je uitgezocht.

Eten

De olijfolie van de markies

21 dec 2018 Door gastredacteur

Onze olijfolie-expert ging deze maand op audiëntie bij de Marqués de Prado, één van de beste olijfoliemakers ter wereld, en was persoonlijk getuige van het koninklijke creatieproces van het vloeibare goud.

Actueel

Ben je klaar voor onze newsletter? We komen eraan!

20 dec 2018 Door de redactie

We hebben het altijd over een goed begin van het nieuwe jaar, maar dit keer willen we een goed begin maken vóór het nieuwe jaar. Namelijk met onze eerste Mannenzaken newsletter!

Hebben

Play it Again op de PlayStation Classic

19 dec 2018 Door Willem Schouten

De eerste PlayStation, de spelcomputer die de gamewereld volledig op zijn kop zette, keerde terug als PlayStation Classic: compacter en krachtiger dan ooit. Play it again, 50plusman!

Actueel

Letten jullie op bij De Wild In De Middag?

17 dec 2018 Door de redactie

Volgens een verkiezing in het radio-progamma De Wild In De Middag op Radio 2 is er een nieuwe naam voor het vrouwelijk geslachtsdeel. Tijd voor een evaluatie door de twee Mannenzaken-mannen.

Hebben

Een feestje - een nieuwe elektrische fiets kopen

12 dec 2018 Door Willem Schouten

Verzorging

Salle Privée komt feestelijk uit de kast

10 dec 2018 Door Mick Boskamp

En met uit de kast komen bedoelen we de kledingkast. Het Nederlandse mannenmodemerk is namelijk een samenwerking aangegaan met de nummer 1 online wereldbestemming voor herenoutfits Mr. Porter.

Health

Slapen voor 50plussers

07 dec 2018 Door de redactie

Vergeet de fabel dat je, naarmate je ouder wordt, met minder slaap toekunt. Het grootste slaaponderzoek uit de geschiedenis van de mensheid toont aan dat óók voor 50plussers geldt: 7 tot 8 uur slaap houdt onze hersenen gezonder!

Verzorging

We zijn mooi lid van de nybf-fanclub!

05 dec 2018 Door Mick Boskamp

Het duurde bijna een jaar voordat Mick Boskamp de belofte inloste om het cosmeticamerk nybf te testen. Maar dan heb je ook wat...