Archief

Reizen

'Ben ik verpreutst?'

14 jan 2020 Door Robert Fernhout

Als je het Nederland van de jaren negentig gewend bent en je verkast eerst naar Amerika en dan naar Thailand, dan doet dat iets met je blik op naakt. Of niet? Lees het persoonlijke verhaal van onze ervaringsdeskundige in Bangkok.

Actueel

Op de ijzers naar Pampus

11 jan 2020 Door gastredacteur

Actueel

Waarom is Nederland burned-out?

09 jan 2020 Door Robert Fernhout

Het was groot nieuws vandaag. Marco Borsato heeft een burn-out en legt voor onbepaalde tijd zijn werk neer. Onze vanuit Azië schrijvende columnist Robert Fernhout vindt burn-out een serieuze aandoening, maar vraagt zich wel hardop af waarom het zo relaxte Nederland en masse afbrandt. 

Health

Coen en Mick vallen af (week 10)

08 jan 2020 Door de redactie

Als Coen Bom en Mick Boskamp hun gewicht in goud waard waren geweest, dan hadden ze geen dag meer hoeven te werken. Wekelijks houden ze een briefwisseling bij over hun gezamenlijk streven om de kilo's eraf te doen knallen. Dit is week 10. Na een Kerst-reces zijn ze er helemaal klaar voor. Hoewel...

Entertainment

De allerbeste muziek van de afgelopen 12 maanden

03 jan 2020 Door Mick Boskamp

Nog even kijken we achterom. En dat is om onze beste albums (9 stuks) en dance mixen (6 stuks) in vogelvlucht voorbij te laten komen. Mannenzaken's beste 15 van 2019 (hieronder in willekeurige volgorde) is voedsel voor de oren, ook in 2020.

Entertainment

De beste docu's, films en series van 2019

31 dec 2019 Door Mick Boskamp

 

Hebben

Hier werd ik blij van dit jaar

27 dec 2019 Door Mick Boskamp

Hoewel er zaken zijn die er meer toe doen en ik mijn geluk en blijdschap allang niet meer uit bezittingen haal, heb ik in 2019 heel veel plezier gehad van een aantal producten. Hier komen ze:

Hebben

2019 was het jaar van de auto's

24 dec 2019 Door Mick Boskamp

Als we met Mannenzaken terugkijken op 2019, dan springt er één ding met kop en schouders bovenuit en dat is dat we de auto ontdekten.

Entertainment

S├ębastien L├ęger in the ADE-Taxi (video-interview)

20 dec 2019 Door Mick Boskamp

This new series is in English. Because we want our foreign guests to read it. Like French maestro Dj & producer Sebastien Leger, who is one of my heroes. I picked him up at Schiphol Airport and drove him to the venue in our special ADE Taxi.

Health

Coen en Mick vallen af (Kerstvakantie)

20 dec 2019 Door de redactie