Archief

Actueel

#MeToo en Kavanaugh: Marlies Dekkers spreekt zich uit

24 sep 2018 Door Mick Boskamp

De #MeToo-beschuldiging tegen de Amerikaanse kandidaat-opperrechter Brett Kavanaugh krijgt aanstaande donderdag een vervolg tijdens een hoorzitting. Marlies Dekkers spreekt zich alvast uit over #MeToo en mannen.

Entertainment

Deze Nederlandse zangeres kan in China niet de straat over

21 sep 2018 Door de redactie

Na America's Got Talent heeft Glennis Grace er internationaal heel wat bewonderaars bij gekregen. Maar de Nederlandse zangeres met de meeste fans ter wereld, Laura Fygi, kan in China niet de straat over zonder bodyguards.

Liefde

De 50plus vrouw heeft alleen maar plussen

19 sep 2018 Door Mick Boskamp

Waarom zijn vrouwen van 50plus toch zo oneindig sexy? Mick Boskamp doet een poging om dit vaststaande gegeven niet voor lief te nemen, maar te analyseren.

Entertainment

Boekrecensie: Nova

17 sep 2018 Door de redactie

Nova van Daniël Samkalden is zó goed, dat we het boek zelf de recensie hebben laten schrijven.

Entertainment

The Voice Senior - De Finale!

15 sep 2018 Door de redactie

Op de morning after de finale van The Voice Senior geven Boskamp en Schouten onafhankelijk van elkaar – is weer eens wat anders - hun mening over de uitslag.

Verzorging

Salle Privée mannenparfums voor jou!

13 sep 2018 Door Mick Boskamp

Het kan niemand ontgaan zijn: ik ben fan van de parfums van Salle Privée, het Nederlandse modemerk voor mannen van visionair Patrick Munsters. Lees vooral verder, want aan het eind van het artikel heb ik een heerlijke verrassing voor je.

Reizen

Waarom nieuwe auto’s per 1 september duurder werden

13 sep 2018 Door Willem Schouten

84% van de Nederlandse automobilisten begrijpt niet waarom auto’s per 1 september duurder werden. Wij ook niet. Maar een informatief persbericht van Toyota Nederland bracht licht in de duisternis: de ‘boosdoener’ heet WLTP.

Entertainment

The Voice Senior: Our Choice 2! (deel 2)

08 sep 2018 Door Mick Boskamp

We zijn eens goed voor The Voice Senior gaan zitten. En we hebben onze 50méér ogen en 50plus oren goed de kost gegeven. Welk weergaloos 50+ talent pakt ons helemaal in? Vandaag de bloedstollende Knockouts.

Reizen

Vakantietip: Road Trip Paradijs Zuid-Tirol

06 sep 2018 Door Willem Schouten

Het is er van vroege lente tot ver in de herfst een paradijs voor de liefhebber van een road trip, bij voorkeur in een cabrio of op de motor. Je kunt er ’s winters ook nog eens op hoog niveau wintersporten. Het luistert naar de namen Südtirol en Alto Adige.

Hebben

Als mannen een knopje zouden hebben

05 sep 2018 Door Mick Boskamp

Twee Françaises schreven een boek over de clitoris. Voor vrouwen. Tenminste, dat zou je denken. Lees even mee.