Archief

Actueel

Angst en walging in Bangkok

04 feb 2020 Door Robert Fernhout

Actueel

Open brief aan Willeke Alberti

03 feb 2020 Door Mick Boskamp

Lieve Willeke, allereerst natuurlijk onwijs gefeliciteerd met je verjaardag. Je bent vandaag 75 jaar geworden en dat is een magische leeftijd. Maar voor mij is het vooral een mooi excuus om je te schrijven, iets dat ik al veel langer had willen doen.

Health

Coen en Mick vallen af (week 13)

30 jan 2020 Door de redactie

Hebben

Kom je aan Lexus, dan kom je aan mij

28 jan 2020 Door Mick Boskamp

Het is een feest om een rondje te lopen op het parkeerterrein voor het Nederlandse hoofdkwartier van LEXUS in Raamsdonksveer. Die ochtend dat ik de ES 300h President Line mag ophalen voor een weekje samenzijn, doe ik dan ook precies dat.

Entertainment

Zelfreflectie voor dummies

24 jan 2020 Door Misja Helsloot

Entertainment

Brief aan Eva Jinek

23 jan 2020 Door Mick Boskamp

Beste Eva Jinek, we kennen elkaar niet, maar als ik jou zie, moet ik altijd aan mijn moeder denken. Dat heeft niets te maken met het feit dat je ook maar enigszins op mijn moeder lijkt, hoewel ze in haar jongere jaren minstens zo'n lekker blond ding was als jij.

Health

Coen en Mick vallen af (week 12)

22 jan 2020 Door de redactie

Entertainment

Giri/Haji op Netflix is fenomenaal

19 jan 2020 Door Mick Boskamp

Als je een fenomenale serie zoekt op Netflix (en wie zoekt die niet?), dan moet je Giri/Haji zien. Deze Engels Japanse co-productie is net zo gewelddadig en spannend als ontroerend en geestig.

Liefde

'Mijn decennium was een rollercoaster'

16 jan 2020 Door Mick Boskamp

Het is alweer half januari en toch wil Mick Boskamp nog één keer terugblikken op het afgelopen decennium, waarbij de omschrijving heftig een understatement is. 

Health

Coen en Mick vallen af (week 11)

15 jan 2020 Door de redactie

Als Coen Bom en Mick Boskamp hun gewicht in goud waard waren geweest, dan hadden ze geen dag meer hoeven te werken. Wekelijks houden ze een briefwisseling over hoe het gaat met afvallen. Dit is week 11, waarin Boskamp de geest krijgt en Bom een pittig verhaal opdist.