Archief

Actueel

Hardop denken over de jeugd van morgen

22 okt 2020 Door gastredacteur

Vorige jaar augustus schreef Dymphna Rutte in de serie hardop denken over de menopauze, een stuk zoals je nog nooit over het onderwerp had gelezen. Ruim een jaar later wil ze weer haar gedachtes met je delen. Er is dan ook alle reden toe.

Actueel

Lubach irriteerde me. Blogkamp (11)

20 okt 2020 Door Mick Boskamp

Laten we wel wezen: ik heb grote bewondering voor Arjan Lubach. Van de Nederlandse Jon Stewart is er in dit land geen tweede. Maar afgelopen zondag was het de eerste keer dat ik geïrriteerd raakte door Lubach op Zondag.

Entertainment

Het boek over Wim Loos is om te koesteren. Blogkamp (10)

18 okt 2020 Door Mick Boskamp

Entertainment

Poep praten

16 okt 2020 Door gastredacteur

'Ik heb er lang aan gewerkt om goed poep te kunnen praten,' aldus de heer Tino Stuij te Zandvoort. 'Gewoon wat woorden achter elkaar plakken die van een warrige brei een gladde mousse maken.' Deze column wordt leuk...

Actueel

Katja, I love you. Blogkamp (9)

14 okt 2020 Door Mick Boskamp

Actueel

De beïnvloedbare influencer

12 okt 2020 Door Robert Fernhout

'In Thailand heb ik uiteindelijk ook wel iets meegekregen van de hele Nederlandse soap rond Famke Louise’s recente optreden in Jinek.' Onze man in Azië, Robert Fernhout, is weer wakker!

Entertainment

Aan de wieg van Over Mijn Lijk

09 okt 2020 Door gastredacteur

Entertainment

De liefde voor muziek

09 okt 2020 Door Misja Helsloot

Terwijl mensen over straat rollen en schreeuwen om #eerlijkeantwoorden van een of andere overheid, trek ik me terug. Muziek maken. Dat zouden meer mensen eens (zelf) moeten doen.

Health

Corona-regelgeving is dodelijk voor verslaafd Nederland

08 okt 2020 Door Mick Boskamp

Afgelopen dinsdag, tijdens de wekelijkse bijeenkomst in mijn hometown Zandvoort van de Herstelgroep Verslaving, bracht ik een vraag in: hoeveel drugsverslaafden en alcoholisten zou Nederland daadwerkelijk tellen?

Actueel

Nooit meer zonder Annemarie en Marianne. Blogkamp (8)

05 okt 2020 Door Mick Boskamp