Archief

Actueel

Een warm pleidooi voor méér Goed Nieuws

25 mrt 2019 Door de redactie

Mannenzaken heeft, zeker na vorige week, een grotere behoefte aan goed nieuws dan ooit. Daarom vragen we het NOS-Journaal om met ons mee te doen.

Hebben

De nieuwe Jimny - Liefde op het eerste gezicht

20 mrt 2019 Door Willem Schouten

Achteraf hadden we er behoorlijk spijt van dat we onze geweldige Suzuki Jimny op Ibiza hebben achtergelaten. Tot we onlangs een testrit maakten met de NIEUWE Jimny. Een auto die van een gewoon ritje een leuk avontuur maakt.

Liefde

Mijn opa was een echte man

19 mrt 2019 Door Mick Boskamp

Liefde

Baas boven baas

15 mrt 2019 Door de redactie

Mannenzaken ging in tweegesprek over mannen. Maar aan het eind van het liedje ging het natuurlijk toch weer over vrouwen. Weet je meteen waar de titel van dit artikel op slaat...

Hebben

Stoomcursus veilig racen

13 mrt 2019 Door Mick Boskamp

 

Verzorging

Kaal haar

11 mrt 2019 Door Willem Schouten

Wat doe je tegen vroeg invallende kaalheid? Niets! Of toch? Willem legt je haarfijn uit wat er in en op zijn hoofd gebeurde nadat de eerste tekenen van kaalheid zichtbaar werden.

Reizen

Puur Ibiza: beleef het zelf!

08 mrt 2019 Door Willem Schouten

Mannenzaken geeft drie nachten in Can Pura op Ibiza weg! Omdat we op Mannenzaken graag het mooie leven met je delen, gaan we dat delen ook letterlijk doen door één Mannenzakenlezer (plus partner) héél gelukkig te maken! 

Liefde

Zijn 50plus vrouwen beter in bed? Jajaa-jaaaa!

07 mrt 2019 Door gastredacteur

Health

Het leven is beter op je 80ste

04 mrt 2019 Door de redactie

Keith Flint van The Prodigy dood, Twan Huys werkeloos, maar gelukkig is er ook mooi nieuws. Zoals te zien is op de Amerikaanse magistrale mini-documentaire The Blessing of Aging.