Archief

Actueel

Matthijs. Even serieus.

28 mrt 2020 Door Coen Bom

Misschien is ‘misdadig’ een groot woord. ‘Schofterig’ dekt misschien meer de lading. Matthijs, je kúnt het gewoon niet maken om te stoppen met De Wereld Draai Door.

Actueel

Coen en Mick over van alles. Extra! #1

27 mrt 2020 Door de redactie

Eten

Koken in quarantaine

25 mrt 2020 Door de redactie

Er zijn betere manieren om je tijd in quarantaine te doden dan met alleen Netflix kijken (hoewel...). Want wat dacht je van koken samen met één van de beste chefs ter wereld?

Liefde

Mijn opa was een echte man

20 mrt 2020 Door Mick Boskamp

Entertainment

Coen en Mick over van alles (deel 5)

19 mrt 2020 Door de redactie

Zelfs in barre tijden gaan Coen en Mick stug door met het schrijven over van alles. Hoewel het dit keer natuurlijk over maar één ding kan gaan.

Entertainment

Stem op mij. Of niet. Ook goed.

13 mrt 2020 Door Misja Helsloot

Noem mij naïef, maar ik was er lang zeker van dat dit allemaal klopte. Dat die verkiezing er eerlijk aan toe ging. Democratisch en zo. 

Entertainment

Coen en Mick over van alles (deel 4)

12 mrt 2020 Door de redactie

In deel 4 van deze wekelijkse briefwisseling heeft Coen het over dance & drugs en geeft hij Mick terloops een compliment. Dat wordt in dank ontvangen. Al zet laatstgenoemde zichzelf wel weer terug op aarde.

Hebben

Brief VAN de Nederlandse Puma-ontwerper

11 mrt 2020 Door gastredacteur

Entertainment

Coen en Mick over van alles (deel 3)

06 mrt 2020 Door de redactie

Coen en Mick hebben het weer eens over van alles, maar NIET over het corona-virus. Wel over Formule 1 en hoe het is om wees te zijn.

Health

Wapen je tegen Corona

05 mrt 2020 Door gastredacteur

The war is on: Corona kidnapt de laatste weken de headlines! Een kordon opwerpen tegen het Coronavirus; kan dat eigenlijk wel? Ja en nee: er is voor zoiets complex als het bestrijden en onschadelijk maken van een virus geen silver bullet. En toch kun je je wapenen tegen het virus.