Archief

Hebben

Regel 1: Vertrouwen is goed, wantrouwen beter

03 feb 2021 Door Tino Stuij

Als het op het kopen van een tweedehandsauto aankomt, is er 1 belangrijke regel, die zomaar kan worden omgedraaid, weet onze expert Tino Stuij.

Actueel

Met recht de Krant van wakker Nederland

01 feb 2021 Door Mick Boskamp

Wat de crisis me vooral geleerd heeft, is dat niets is wat het lijkt in deze tijd. Een tijd waarin een dagblad dat als sjiek wordt beschouwd te kwader trouw is, plus aan de hand loopt van de overheid. En waarin een krant die als sensatiegericht te boek staat uitstekende journalistiek bedrijft en zaken aan de kaak stelt, die ertoe doen. 

Actueel

In het hol van de Leeuw

30 jan 2021 Door Robert Fernhout

In dit messcherpe stuk van onze man in Azië, Robert Fernhout, neemt hij het op voor Paul de Leeuw, die van racisme wordt beticht jegens Aziaten. 

Actueel

De plicht roept

27 jan 2021 Door Misja Helsloot

Bijna 30 jaar geleden liep ik met een volle bepakking 30 tot 40 kilometer te marcheren met mijn toenmalige collega’s. We hadden er echt allemaal geen zin in, maar toch deed je het. Je deed het voor de groep, hoe moe je ook was. Je ging door.

Actueel

Losing your marbles

25 jan 2021 Door Tino Stuij

Is Tino Stuij een fan van Marble Mania? Of is hij geen fan van Marble Mania? Maak een weloverwogen gok...

Actueel

Sleepy Joe is klaarwakker!

20 jan 2021 Door Mick Boskamp

'Omdat er hier in Nederland ook het een en ander gebeurt, was ik bijna vergeten dat het vandaag de dag van Joe Biden is. Hij was de 47e vice president van de USA en nu is hij de 46e president van de 50 staten van Amerika. En dat voelt helemaal okay!' Aldus Mannenzaken eindbaas Mick Boskamp, die hieronder 5 van zijn favoriete fotomomenten van de beëdiging deelt.

Actueel

Tot nu toe is 2021 diep blue

18 jan 2021 Door Mick Boskamp

De dagen worden langer, zo ook Blue Monday. Want volgens onze eindbaas Mick Boskamp begon die gisteren al op het Museumplein in Amsterdam.

Entertainment

"Essentieel me reet"

14 jan 2021 Door Misja Helsloot

We hebben er allemaal mee te maken en toch is het voor iedereen anders. De interpretatie van het woord essentieel heeft in de loop der tijd voor veel discussies gezorgd, die mij meestal volledig koud lieten. Tot deze week, toen mijn wereld voor even op zijn kop stond.

Entertainment

Prijskonijn

12 jan 2021 Door gastredacteur

Waarin onze prijscolumnist Tino Stuij zich verwondert over wat een huisdier kost. Niet qua aanschaf, maar qua onderhoud.

Health

Schandelijk advies

11 jan 2021 Door Mick Boskamp

Mick Boskamp schreef een briefje aan een arbeidsrechtjurist die vandaag in de Telegraaf bewees dat ze helemaal niets van verslaving begreep.