Archief

Entertainment

The DJ Hotel Boskamp

31 mei 2020 Door Mick Boskamp

Ask any English DJ what the best and cheapest hotel in Amsterdam is and ten to one that he or she will say: 'Quite simple. The Hotel Boskamp.' This is how the story that Mick Boskamp wrote at the end of the last century begins.

Entertainment

Vijf jaar geleden ging mijn filmpje viraal (en niet zo'n beetje ook)

30 mei 2020 Door Mick Boskamp

Health

Bestaat er zoiets als Corona uitputting?

28 mei 2020 Door Coen Bom

'Bestaat er zoiets als Corona uitputting? De overtreffende trap van Corona moeheid? Ik vrees dat ik alle symptomen heb.' Coen Bom heeft het goed te pakken. En dan bedoelen we Godzijdank niet het virus zelf.

Health

Hersenknetter (deel 2): cursus relativeren

27 mei 2020 Door gastredacteur

Het leven houdt niet op na een herseninfarct. Als iemand dat weet, dan is het de boomlange dierenarts Peter Bracht wel. Zijn levenslust overwint alles. Dit is deel 2 van Hersenknetter en deel 1 van de cursus relativeren.

Hebben

Franse driftkikker om van te houden

25 mei 2020 Door Mick Boskamp

Voor de verandering test Mannenzaken een sportauto pur sang. Een wagen met een legendarische geschiedenis. Maar ook een behoorlijk lage wagen, ondervond Mick Boskamp.

Entertainment

Vriendschap gegoten in een dance-album

23 mei 2020 Door Mick Boskamp

Dit is het verhaal van een dance-album. Een dance-album dat Mick Boskamp samen met de razend populaire Engelse DJ Danny Howells maakte in 1998. Wat een avontuur was dat.

 

 

 

Entertainment

De serie White Lines is een feest

21 mei 2020 Door Mick Boskamp

Toen ik de trailer van White Lines zag, de Netflix whodunit-serie die zich afspeelt in de wilde partywereld van Ibiza, was ik meteen fan. En toen had ik nog geen aflevering gezien.

Entertainment

Liefde op het eerste gehoor

19 mei 2020 Door Coen Bom

Coen Bom heeft nooit een Walkman of iPod gehad. Naar iTunes of Spotify luistert hij ook niet. Maar met radio was het meteen liefde op het eerste gehoor.

Hebben

De ideale 100 km/u auto

14 mei 2020 Door Mick Boskamp

'Wat pas echt sensationeel mag worden genoemd, is dat dit buitenmodel SUV zo heerlijk rijdt bij de nieuwe maximumsnelheid'. Mick Boskamp stapte op de bok van een Range Rover Sport plug-in hybrid.

Health

Hersenknetter (deel 1): rammen op de fiets

13 mei 2020 Door gastredacteur

Het leven houdt niet op na een herseninfarct. Als iemand dat weet, dan is het de boomlange dierenarts Peter Bracht wel. Zijn levenslust overwint alles.