Archief

Liefde

Take the long way home

29 jun 2018 Door de redactie

Entertainment

De eerste rockers van Nederland

27 jun 2018 Door de redactie

Vorige week ging de bijna 2 uur durende filmdocumentaire Klanken van oorsprong officieel in première. Een fascinerende film die een prachtig, ontroerend en onthullend beeld schetst van de eerste Nederlandse rockers.

Liefde

Leve de Ezel!

25 jun 2018 Door Willem Schouten

Mijn liefde voor de ezel zit diep. Het zijn de mooiste en liefste dieren die ik ken. Ik droom dan ook regelmatig over het hebben van een Eigen Ezel.

Liefde

Wie is die vent naast Bertus?

23 jun 2018 Door gastredacteur

Hij is de man waarop dit mopje van toepassing is: ‘De Paus en Bertus Holkema staan op het balkon van het Vaticaan. Zegt Trump tegen Poetin: ‘Wie is die vent naast Bertus?”’ En deze Bertus is vandaag jarig. Gastredacteur Martin Anders haalt mooie herinneringen op in een welgemeende verjaardagsbrief.

Eten

Het perfecte stoute patatje

21 jun 2018 Door Willem Schouten

Van een te rigide leefwijze wordt een mens ook niet gelukkiger, dus af en toe mag het snackmonster los. ‘Zullen we een stout patatje doen?’ stel ik dan voor. En dat doen we dan.

Hebben

Op clubjacht

19 jun 2018 Door Willem Schouten

Voor mijn 63ste verjaardag trakteerde Grote Liefde me op een zogenaamde club fitting sessie. Dat is alsof je naar een kleermaker op Saville Row in Londen gaat, maar dan naar Jumbo Golf om perfecte golfclubs aan te laten meten.

Entertainment

De ritmetrein die Massada heet

18 jun 2018 Door gastredacteur

Valt het mij als enige 50méér man op, of heb je het ook in de smiezen? Er is een soort renaissance gaande van een aantal Nederlandse bands van 40 jaar geleden. Wild Romance, the Analogues, Gruppo Sportivo… en Massada!

Entertainment

Leer in 3 minuten asociaal autorijden

16 jun 2018 Door Willem Schouten

Met Bie als rijinstructeur nieuwe stijl en Koot als de arme meneer Prik, die nog een chauffeur van de oude stiel is, leren we in 3 minuten alles over rechts inhalen, bumperkleven, de middelgever geven, etc…

Actueel

De laatste 24 uur van Le Jan?

15 jun 2018 Door de redactie

Jan Lammers is trots dat hij op 62-jarige leeftijd weer in 24 uur van Le Mans start… Maar met ingang van maandag is Jan ridder te voet. Hij wordt vervangen. Dat kan sponsor Jumbo natuurlijk niet echt menen!

Entertainment

Lieve 'Dolly Dot' Esther

14 jun 2018 Door gastredacteur

Onze geweldige gastredacteur Martin Anders zag deze week op Facebook dat een oude liefde van hem nieuw leven wordt ingeblazen. Twee dotjes van Dolly Dots – Esther en Anita - gaan de bühne weer. Het inspireerde Martin tot deze brief aan Dolly Dot Esther.