Archief

Entertainment

Verboden interview met Pink Floyd’s David Gilmour

13 jun 2018 Door Willem Schouten

Maandag 13 juni 1988. Vandaag op de kop af 30 jaar geleden. Ik ging een biertje drinken met mijn gitaarheld, David Gilmour van Pink Floyd. Informeel. GEEN interview, had de PR-dame van platenlabel EMI-Bovema me op het hart gedrukt. Tsja...

Entertainment

Mijn wilde tuin

12 jun 2018 Door gastredacteur

Vic Veldheer (70) verhuisde naar Italië en vond daar een nieuwe hobby in het 'wild' tuinieren. Zijn geliefde ontwierp de tuin, Vic mag hem onderhouden.

Entertainment

Wegens gezondheid verlengd

11 jun 2018 Door gastredacteur

‘The Last Time To See me before I die-tournee is wegens gezondheid verlengd’. Zo werd dit keer de eeuwigdurende alimentatietoer van John Cleese aangeprezen. Gastredacteur Martin Anders ging op audiëntie.

Actueel

Koot&Bie - Pre-serveer video

09 jun 2018 Door de redactie

Morgen is de mannenfinale van Roland Garros. Verheugen we ons erg op. Maar wat doen we in al die minuten dat Nadal zich plukkend en veugelend voorbereid op zijn service? Dan kijken we lekker naar een pre-serveer video van Koot&Bie.

Entertainment

Happen naar adem bij The Staircase

07 jun 2018 Door de redactie

Out of the blue komen de plotwendingen die je naar adem doen happen. En die ervoor zorgen dat je niet meer kunt stoppen met kijken.

Eten

BBQ & OLIJFOLIE

06 jun 2018 Door gastredacteur

Onze buitengewone gastredacteur en gecertificeerd olijfolieproever legt uit hoe je door het gebruik van een sublieme olijfolie je bbq omtovert tot een 3-sterren keuken.

Entertainment

How the Beatles changed the world

05 jun 2018 Door Willem Schouten

Op 5 juni 1964, vandaag 54 jaar geleden, zetten The Beatles voor de eerste en enige keer als band voet op Nederlandse bodem. Dus is het vandaag een uitgelezen dag om de documentaire How the Beatles changed the world te bekijken.

Actueel

Wet & Wild: Ruud de Wild schrijft radiogeschiedenis

05 jun 2018 Door Mick Boskamp

Vandaag is het Wereldmilieudag. Een dag waarop Ruud de Wild iets doet dat nog nooit is vertoond op de Nederlandse radio.

Entertainment

President vermist

04 jun 2018 Door Willem Schouten

Het klinkt als de titel voor een aflevering van Designated Survivor… President vermist. Maar het is de titel van het eerste boek van oud-president Bill Clinton. Een overdonderende politieke hriller die vandaag wereldwijd verschijnt.

Liefde

We walked the miles

03 jun 2018 Door Willem Schouten

Vandaag is Grote Liefde jarig. Ze bereikt een zekere leeftijd, zoals we dat bij gracefully growing older ladies zeggen. En dit stukje is mijn manier om ‘Dank je’ te zeggen.