Archief

Entertainment

Een échte kermis is geen pretpark

19 jul 2018 Door Willem Schouten

Op 20 juli opent in Tilburg om klokslag 18:00 uur het volgens kenners grootste kermisspektakel van Europa de spreekwoordelijke deuren. Om dat te vieren kijkt Willem op feestelijke wijze terug op zijn jonge kermisjaren.

Hebben

Kijken naar sport doe je vooral met je oren

16 jul 2018 Door de redactie

Na een simpel testje in huize Boskamp en Schouten weten we het zeker: naar sport kijken doe je vooral met je oren. Dus moet je die oortjes verwennen met topgeluid. Luister maar…

Health

Grootvader, wat heeft u een grote…!

12 jul 2018 Door de redactie

We hebben het al eerder gezegd, bij 50méér mannen wordt het niet minder. Een levensfilosofie die, als in een modern sprookje, ook door bepaalde lichaamsdelen wordt gehuldigd.

Hebben

Het grote genot van een rustig bootje

09 jul 2018 Door Willem Schouten

In Nederland dobberen onvoorstelbaar veel gemotoriseerde bootjes rond. En ze hebben bijna allemaal één ding gemeen: blije mensen aan boord. Ik spreek uit ervaring: wie eenmaal een bootje heeft, wil eigenlijk nooit meer zonder. 

Entertainment

Groots afscheid van de kleine man

06 jul 2018 Door gastredacteur

Dit weekend is het zover. Paul Simon staat op zaterdag 7 juli en zondag 8 juli in de Amsterdamse Ziggo Dome met zijn Homeward Bound The Farewell Tour. Gastredacteur Martin Anders kijkt terug op de carrière van de grote kleine man.

Verzorging

Een kopzorg minder

04 jul 2018 Door Willem Schouten

Ik heb in al die jaren van haarwassen geen hechte band met één shampoo kunnen opbouwen. Want hoe lekker het ook rook, hoe zacht, natuurlijk en verzorgend de ingrediënten ook waren… altijd stak de jeuk weer de kop op.

Entertainment

Once a Playmate, ALWAYS a Playmate

02 jul 2018 Door gastredacteur

Zes Amerikaanse Playmates – van Miss March 1954 tot Miss January 1979 – namen opnieuw plaats voor de camera. Dit is het ultieme bewijs: Once a Playmate, ALWAYS a Playmate.

Actueel

Alles abknallen!

30 jun 2018 Door de redactie

De Amerikaanse die dacht dat ze Trump was en dus alles kon maken op social media, schreef dat het doodschieten van de zeldzame zwarte giraf een droom was die uitkwam. We adviseren haar om dit briljante Jisketfilmpje te bekijken.

Liefde

Take the long way home

29 jun 2018 Door de redactie

Entertainment

De eerste rockers van Nederland

27 jun 2018 Door de redactie

Vorige week ging de bijna 2 uur durende filmdocumentaire Klanken van oorsprong officieel in première. Een fascinerende film die een prachtig, ontroerend en onthullend beeld schetst van de eerste Nederlandse rockers.