Archief

Liefde

Open brief aan Famke Janssen

12 okt 2018 Door Mick Boskamp

Hi Famke Janssen, opeens wist ik vanmorgen dat ik over je wilde schrijven. Ik zag je foto op onze Instagram ode aan vrouwen van boven de 50 en ik was verkocht...

Verzorging

Je haar laten waaien met J Beverly Hills

10 okt 2018 Door Mick Boskamp

Als je een zestiger bent en je hebt nog veel haar, wat doe je dan? Dan laat je het lekker groeien! Waarom niet? Maar dan heb je wel een verdomd goed haarproduct nodig...
 

Entertainment

The Analogues maken het onmogelijke mogelijk

09 okt 2018 Door gastredacteur

Nederland kent een band die binnen een paar jaar de hele wereld heeft veroverd en betoverd. Een wens die de vader is van de gedachte? Mooi niet.

Liefde

Ze hebben mijn vader vermoord

06 okt 2018 Door Willem Schouten

Een magistraal en aangrijpend boekje dat iedere zoon van een vader zou moeten lezen.

Liefde

Waarom bij het voorspel Minetten zo heerlijk is

06 okt 2018 Door Mick Boskamp

Entertainment

Netflix horror laat je rillen en gillen in oktober

01 okt 2018 Door de redactie

Halloween valt traditiegetrouw op de laatste dag van deze nieuwe maand. En dat betekent dat Netflix je in oktober laat rillen en gillen met zijn horror originals (eigen producties). Mannenzaken brengt alvast de vier meestbelovendecreephowsonder je aandacht.

Entertainment

Rod Stewart: 73 en nog steeds graag het stoutste jongetje van de klas

28 sep 2018 Door Willem Schouten

Toevallig zag ik het vorige week in de krant staan. Vandaag, op vrijdag 28 september 2018, verschijnt het 30ste studioalbum van Rod Stewart. Genaamd Blood Red Roses. En ik dacht terug aan 12 november 1980.

Hebben

Hardop dromen over 30 jaar lang € 10.000,- netto per maand

27 sep 2018 Door de redactie

Nemen we wel of niet een Staatslot voor de speciale 1 oktober-Droomsalaristrekking, waarbij de hoofdprijs 30 jaar lang 10.000 euro netto per maand is? De mannen van Mannenzaken wikken en wegen, en dromen weg bij de gedachte aan...

Hebben

Hét recept tegen een (herfst) depressie

26 sep 2018 Door Willem Schouten

Na een lange zomer werd het dan toch in enen herfst. Tijd om mijn beproefde recept tegen een (herfst) depressie te delen: fijne pantoffels en goede stripboeken. Die twee zaken gaan hand in hand dankzij mijn grote stripheld op pantoffels: Guust Flater.

Actueel

#MeToo en Kavanaugh: Marlies Dekkers spreekt zich uit

24 sep 2018 Door Mick Boskamp

De #MeToo-beschuldiging tegen de Amerikaanse kandidaat-opperrechter Brett Kavanaugh krijgt aanstaande donderdag een vervolg tijdens een hoorzitting. Marlies Dekkers spreekt zich alvast uit over #MeToo en mannen.