Archief

Hebben

Skins X Vilhelm van Skins is helemaal Skins

21 apr 2021 Door Mick Boskamp

Wat van ver komt, is lekker. Zeker wat betreft parfums is dat altijd mijn leitmotiv geweest. Maar in een tijd waarin sowieso alles anders is, komt mijn favoriete geur uit...Nederland. Damn! Wat tof!

Entertainment

Onruststoker

17 apr 2021 Door Tino Stuij

Waar normaal gesproken de kelderplanken uitpuilen met flessen vol geel genot zie ik lege schappen. Mijn voorraad huisgemaakte Tinocello begint z’n einde te naderen. Covid 19 is nu ook voelbaar in het heiligste der heiligen, mijn moonshine kelder.

Hebben

Back to nature met amazon.nl

13 apr 2021 Door Mick Boskamp

Lang, lang geleden toen ik bij Playboy begon te werken, was één van mijn eerste redactietaken het verzamelen van mooie, nuttige, modische of gekke hebbedingen, artikelen die het leven van een man verrijken. 

Entertainment

Goed gepikt

11 apr 2021 Door Tino Stuij

Practical jokes? Wie houdt er niet van? Een wereldverhaal van onze Kiekendief, Tino Stuij.

Entertainment

Met de Frequencies 15 mix ben je zelf het feest

06 apr 2021 Door Mick Boskamp

Wat kan muziek toch gelukkig maken. Sinds ik vlak voor Pasen de nieuwe Frequencies 15 mix van B.O.B. via wetranfer in mijn mailbox vond, kan mijn (belevings)wereld niet meer stuk. 

Entertainment

Hippe trut

05 apr 2021 Door Tino Stuij

Ik hou van mensen die hun vak verstaan.  Wijnimporteurs, belastingmaniakken, stucadoors of cameramensen.  Zij die leveren, doen wat ze zeggen te doen. Ik ben minder van de ketelruis. Hip getrut. Doe dat maar niet. 

Actueel

We moeten met z'n allen meer Pieter Omtzigt zijn

02 apr 2021 Door Mick Boskamp

Gisteren schreef ik een artikel over dat Rutte verslaafd is aan macht. Vandaag, the day after de puinzooi in de Tweede Kamer, neem ik je even mee naar Plopsaland, naar de provincies Facebook en Twitter.

Actueel

Verslaafd aan macht

01 apr 2021 Door Mick Boskamp

Het nieuws is schokkend, maar geen verrassing. Gisteren waren de voorbodes op wat komen zou al te merken aan de demissionaire premier. 

Actueel

Ook applaus voor de vrouw van Pieter Omtzigt

29 mrt 2021 Door Mick Boskamp

Pieter noemt zijn vrouw een rots in de branding. Wie is toch deze vrouw die zo lekker los ging in een tweet vorige week en daarmee pal voor haar man ging staan?

Entertainment

Vervelende kwast

28 mrt 2021 Door Tino Stuij

Als er lezers zijn die willen dat we een tipje van de sluier oplichten met betrekking tot de nieuwe column van Tino Stuij; hij is niet de vervelende kwast uit de titel.