Archief

Actueel

Dr. Jeckyl and Mr. Hyde

13 jul 2020 Door Mick Boskamp

Het was fascinerend om Mark Rutte gisterenavond op televisie te aanschouwen en nog fascinerender om Hugo de Jonge de afgelopen dagen en vandaag op Facebook van Dr. Jeckyl in Mr. Hyde te zien transformeren en vice versa.

Actueel

Vrij: een gluiperige grijns

10 jul 2020 Door Mick Boskamp

Entertainment

Het eerste (en laatste?) hoofdstuk van mijn boek

09 jul 2020 Door Mick Boskamp

Jaren geleden ben ik begonnen aan mijn biografie. Om er een zekere urgentie aan te geven (want wie ben ik om een biografie te schrijven?) zou het tevens het 'levensverhaal' van de laatste dertig jaar van de vorige eeuw worden.

Actueel

Het jaar 16 voor Corona

08 jul 2020 Door Mick Boskamp

Actueel

Vrij: Spoed Minister Hugo de Jonge

03 jul 2020 Door Mick Boskamp

Om staande te blijven in deze surrealistische wereld, schrijft Mick Boskamp wekelijks en op de toepasselijke Vrij-dag zijn gedachtes van zich af. Deze keer over Spoed Minister Hugo de Jonge.

Entertainment

Zo verkoop je (g)een Vespa in Aziƫ

02 jul 2020 Door Robert Fernhout

Health

Hersenknetter (deel 4). Samen over de brug

01 jul 2020 Door Mick Boskamp

Het leven houdt niet op na een herseninfarct. Als iemand dat weet, dan is het de boomlange dierenarts Peter Bracht wel. Zijn levenslust overwint alles. Dit is deel 4 van Hersenknetter. Samen over de brug.

Actueel

Reactie op de column van Eus

28 jun 2020 Door Mick Boskamp

Hi Özcan Akyol, ik heb goed nieuws en ik heb minder goed nieuws. Het goede nieuws is dat ik je hoog heb zitten. Je columns in het AD lees ik graag, je boek Eus vond ik schitterend en van je televisie-interviews geniet ik.
 

Actueel

Vrij: een week van chaos en verwarring

26 jun 2020 Door Mick Boskamp

Om staande te blijven in deze surrealistische wereld, schrijft Mick Boskamp wekelijks en op de toepasselijke Vrij-dag zijn gedachtes van zich af.

Entertainment

De zomer van 2020 heeft z'n zomerhit!

24 jun 2020 Door Mick Boskamp